2777
2789
عنوان

تست بارداری

235 بازدید | 38 پست

سلام خانما کیا تست بارداری با  ادرار و سورن خیاطی انجام داده؟؟؟خوندم جایی 100درصده اگه سیاه بشه دختره اگه تغییری نکنه پسره بعد از 24ساعت .امروز صبح انجام دادم الان 4ماهه هستم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من نشنیدم  استارتر یه سوال دارم امروز روز تخمک گذاریم ترشح خونی داشتم تابحال اینجوری نشدم ایا ...

عده خیلی کمی با تخمک گذاری لکه بینی دارن نگران نباش

دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
عده خیلی کمی با تخمک گذاری لکه بینی دارن نگران نباش

من هیچوقت اینجوری نبود شاخ دراوردم این ماه پری خیلی متفاوت وطولانی تری هم داشتم تو اقدامم بودم میگم نکنه باردارم ولی خارج رحمیه

پسرم❤👦

من این تستو تو هفته های اول انجام دادم با ادرار اول صبح , فرداش که نگاه کردم سوزن سیاه شده بود , بچه ام دختره

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
من هیچوقت اینجوری نبود شاخ دراوردم این ماه پری خیلی متفاوت وطولانی تری هم داشتم تو اقدامم بودم میگم ...

دیدوز دکتر بودم خانمی بود 2ماهه ولی گفت لکه بینی دارم خیلی سونو داد بعد فهمید که خارج از رحمه

من هیچوقت اینجوری نبود شاخ دراوردم این ماه پری خیلی متفاوت وطولانی تری هم داشتم تو اقدامم بودم میگم ...

روز چندم پریودی مگه؟؟ خارج رحمی هفته 5 و 6 مشخص میشه نه الان

دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
2827
2791
2779
2792