naaafise مدیر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 عنوان مرگ😢😢😢😢 | مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 18 پست بچه هاخواهشن یکی یه فاتحه واسه هنسایمون ک همی الان فوت کرده بخوتین روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت.... 1397/04/27 | 14:10 11 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
.._niva عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 7452 خدا صبرشون بده واقعا خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 اخی خدارحمتش کنه وب خانوادش صبربده😔😔😔 وای ک صدای دخترش ک اومد دلم اتیش گرفت دخترش۱۴سالشه میگفت نمیخام یتیم شم خدامنوبکش😢😢😢 روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 بلاخره هممون یه روزی مرگ وتجربه میکنیم.کاش اون روز واقعا روحمون در آرامش باشه. اره...این مرد نمونه بود روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
bimar عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 1894 دنیاخیلی نامرده😢😢😢😢😢😢😢😔😔😔😔 آره هیچ وقت نمیزاره از ته دل شادی کنی.همیشه یه غم وغصه ای برات جور میکنه.آخرشم که مرگ من مسلمون نیستم.مسلمون به دنیا اومدم.اما سعی میکنم آدم باشم.آدمممممم