2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید از چیزی ناراحتی یا نگرانی؟

گر نگهدار من انست که من میدانم       شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا دختر و پسرش فرقی نداره فقط سالم باشه🙂خدایا شکرت بخاطر داده هات و نداده هات
دوش چای  موزیک

سارا جون سلام عزیزم خوبی؟فک کنم شما همون بودی ک مشکل ناباروری داشتی؟دکتر نرفتی دیگه؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سارا جون سلام عزیزم خوبی؟فک کنم شما همون بودی ک مشکل ناباروری داشتی؟دکتر نرفتی دیگه؟

سلام عزیزم

قربونت برم

اره همونم

دکتر نصرگفت تا شهریور فقط ماهی چندتا لتروزول بخور و اقدام کن.اگه نشد بیا

هرچقدرگفتم نمیخام دیگه لتروزول بخورم فقط میخندید میگفت نه! باید چنددوره بخوری.بااینکه گفتم خوردم ماههای گذشته .

میگفت تا دی ماه.به زور راضیش کردم واسه شهریور

دکترای صارم تو پرونده م نوشتن که باید لاپارا بشی.قبل لاپارا ای وی اف نمیکنیم.دیگه اونجا قبولم نکردن.منم رفتم پیش نصر.نصر گفت اصلا لازم نیست لاپاراسکوپی.

خودت چطوری گلم؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام عزیزم قربونت برم اره همونم دکتر نصرگفت تا شهریور فقط ماهی چندتا لتروزول بخور و اقدام کن.اگه ...

انشالله ک قبل آی وی اف باردار میشی خودت عزیزم.هیچی والا منم بعد از آی یو آی منفی دیگه فعلا دکتر نرفتم شاید ماه آینده دوباره برم دنبال درمان

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
انشالله ک قبل آی وی اف باردار میشی خودت عزیزم.هیچی والا منم بعد از آی یو آی منفی دیگه فعلا دکتر نرفت ...

انشاالله شما هم زود زود باردار میشی گلم..ای یو ای که خیلی مزخرفه.سه بار تجربه منفی دارم باای یو ای.خیلی ضربه روحی به ادم میزنه.

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
انشاالله شما هم زود زود باردار میشی گلم..ای یو ای که خیلی مزخرفه.سه بار تجربه منفی دارم باای یو ای.خ ...

آره واقعا خیلی الکی و چرته.من ک یبار کردم برا هفتاد پشتم بسه.ب امید دیدن تیکر بارداریت گلم