2777
2789

فرهنگ یعنی به اسم کمک تو کار مردم دخالت نکنی ❤❤

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فرهنگ یعنی بخودت اجازه ندی راجع ب همه چیز بقیه نظر بدی و گند بزنی به شخصیت و غرور بقیه بعدم بگی البته من فقط نظرمو گفتم 😑😑😑😑

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
فرهنگ یعنی اینکه وقتی طرف گوشیشو بهت داد تا ی عکسو ببینی فقط همونو ببینین و پس بدی وگرنه البوم خانو ...

واقعا ها 😑 ادمو پشیمون میکنن

❤                                    

فرهنگ یعنی نگی زندگی هرکس به خودش ربط داره همه کار میتونه بکنه 

ما همه تو جامعه ایم همه رو هم تاثیر میزاریم چه خوب چه بد و این فرهنگ جامعه رو میسازه

*کتاب من یک زنم رو حتما بخونید * 

یعنی آبو کم مصرف کنیم

یعنی آشغال نریزیم تو شهر

یعنی با صدای بلند نخندیم

یعنی تو امورات دیگران دخالت نکنیم

یعنی وقتی کسی مجرده نگیم چرا ازدواج نکردی یا وقتی کسی بچه دار نمیشه نگیم ایراد از کدومتونه

یعنی وقتی کسی بیکاره نگیم چرا بیکاری؟

یعنی سرزده وارد خونه کسی نشیم

یعنی شمادت نکنیم

همه اینا رو من دیدم از دورو اطرافم

دردهايت را دورت نچين که ديوارشوند ، زيرپايت بچين که پله شوند…
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز