2777
2789
عنوان

کودک دو زبانه

375 بازدید | 20 پست

سلام اینجا کسی هست ک بچش با کارتون های زبان اصلی زبان انگلیسی رو یاد گرفته باشه

اگه هستین میشه تجربه هاتون رو بگین

خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .

زبان انگلیسی رو نمیدونم ولی پسر دختر خاله من انقد کارتون های ترکیه نگا کرده بود ک کلا ترکیه ای صحبت میکرد.

یعنی چیزی ازش میپرسیدی جوابت و با زبان ترکیه میداد.

خدایاا همیشه توکلم به خودت بوده ،نا امیدم نکن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما با کارتونا ترکی استانبولی یادگرفتیم😁

جدی میگین

خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .
زبان انگلیسی رو نمیدونم ولی پسر دختر خاله من انقد کارتون های ترکیه نگا کرده بود ک کلا ترکیه ای صحبت ...

میگن بچه در معرض هر زبانی باشه یاد میگیره

ببینید تنها نگاه کردن نمیتونه باید کلاس هم بره ..فیلم نگاه کردن کمک میکنه ..یاد اوری میکنه و شنیداری ...

اخه ی سری تبلیغات من دیدم ک بچه فقط با دیدن کارتون زبان یاد گرفته بود نمیدونم راسته یا الکی

یعنی هیچ اشنایی با زبان ترکی نداشتید ؟؟

اذری که بلد بودیم ولی فرق دارن دوتاش باهم

من چندسال اونجا مترجمی کردم بودن اذری زبان هایی که ترکیه ای ها زبانشونو متوجه نمیشدن از هر جمله ای شاید یه کلمه

اخه ی سری تبلیغات من دیدم ک بچه فقط با دیدن کارتون زبان یاد گرفته بود نمیدونم راسته یا الکی

تبلیغات رو نمیدونم ..ولی من از رو تجربه ای که از خواهر و برادام گرفتم این کارو کردم الان تمام بچه هامون بعد از کلاس سوم یا چهارم که دیگه مفهوم حرف و لغت و کلمه رو یاد گرفتن گذاشتیم کلاس زبان و بعد همین کارتون و فیلم ..باید کمی اشنا بشن و بعد فیلمو میبینن کلمه هارو تشخیص میدن و دنبال کلمه تازه میرن و معنیش رو یاد میگیرن ..اکثر خانومایی هم که میگن ترکی استانبولی رو یاد گرفتیم اشنایی داشتن و دنبال کلمات جدید رفتن اینم از تجربه دورو بریام میگم ..اکثرا بپرسی میبینی ریشه اذری داشتن ..

مشاور امور ملکی در کیش..🌴
اذری که بلد بودیم ولی فرق دارن دوتاش باهم من چندسال اونجا مترجمی کردم بودن اذری زبان هایی که ترکیه ...

دقیقا همینه دوستم اکثر کسایی که با فیلم استانبولی یاد گرفتن اشنایی با زبان ترکی اذری داشتن ..چون تو فامیل خودم اونایی که اشنایی به اذری بودن با فیلم یاد گرفتن ولی اونایی که اشنا نبودن نه فقط چند تا کلمه ..

مشاور امور ملکی در کیش..🌴
اره بخدا الان کسی نمیدونه من ایرانیم انقدر روان حرف میزنم

زبان اذری و ترکیه ای شبیه هم هستن؟

زبان اذری و ترکیه ای شبیه هم هستن؟

یکم شبیهن

من دخترخاله هام باباشون ترکه ازبچگی ترکی حرف زدن ولی یه کلمه هم ترکی استانبولی متوجه نمیشن بخداوقتی فیلمی ببینن باید یکی هی براشون ترجمه کنه اکثر اینایی که میدونن با دیدن کارتون و فیلما یادگرفتن من اگه بچه داشته باشم قطعا کارتون انگلیسی براش میزارم طبق تجربه ی خودم