2777
2789
عنوان

قهوه ای یا مشکی؟؟

267 بازدید | 23 پست

خانوما من ۲۰سالمه ابروهام مشکیه بنظرتون قهوهای رنگ کنم یا همون مشکی بمونه؟

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ابروی من اینطوریه مثلا حس میکنم به من ابرو رنگ کرده نمیاد ولی شتید به چشم ابروی یکی دیگه بیاد 

یبار رنگ کن نظرت عوض میشه شدید😁

این مصیبت هایی ک الان داریم                      بخاطر اون دعاهاییه ک باید به ده نفر ارسال میکردیم و نکردیم  
من خودم مشکی دوست دارم  بستگی به ترکیب صورتت داره  منم ۲۰ سالمه مجردم😍😜

رنگ پوستم گندمیه چشمام قهوه ای روشن ،خودمم متاهلم

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓
مشکی چهررو خشنتر میکنه.یبار رنگ کن اگه خوشت اومد ادامه بده 

تا حالا رنگ نکردم میخاستم واسه اولین بار رنگ کنم

به نظر منم مشکی شیک‌تره مخصوصا الان که دخترونه و‌پر مده

اروهام رو همیشه دخترونه بر میدارم

رنگ پوستم گندمیه چشمام قهوه ای روشن ،خودمم متاهلم

اخی خوشبخت باشی 

میخای یه بار ریمل ابرو بزن با رنگ قهواه ای ببین خوشت میاد یا نه بعد رنگ کن

گاهی اوقات دستاشو ول کن ،ببین اونم ول میکنه یا محکمتر فشارشون میده!!
بذارهمون مشکی بمونه رنگ ضعیف میکنه مو رو من قبلاابروهامورنگ میذاشتم کم پشت شده بود اگه هم رنگ خاس ...

ابروهام پر پشته 

اخی خوشبخت باشی  میخای یه بار ریمل ابرو بزن با رنگ قهواه ای ببین خوشت میاد یا نه بعد رنگ کن

مرسی عزیز دلم ،مگه ریمل قهوه ای داریم؟؟