2777
2789
عنوان

رفلاکس نوزاد

150 بازدید | 11 پست

سلام مامانای گل.کسی هست نورزادش رفلاکس داشته باشه اگه هست چه دارویی دکتر واسش تجویز کرده؟

پسرمن دوماهشه رفلاکس داره بهش رانیتیدین و پلامید میدادم الان دکتر داروشو به متیلیوم تغییر داده از وقتی اینو بهش دادم شدید گریه میکنه و جیغ میزنه 😔😞😓

نی نی شما چطور؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچی بهش نده،،فقط آروم و کم کم شیر بهش بده،هیچ دارویی تاثیر خاص نداره،،فقط روش غذا دادن و شی تادن مه ...

رژیم‌خاصی‌هم‌باید رعایت کنم؟

پسرمن شیر مادر میخوره که اونم به سختی میگیره دیروز از ساعت یک شب گریه کرده تا شش صبح

رژیم‌خاصی‌هم‌باید رعایت کنم؟ پسرمن شیر مادر میخوره که اونم به سختی میگیره دیروز از ساعت یک شب گریه ...

دختر من حساسیت غذایی داره رفلاکسشم بخاطر همدن بود من غذاهامو رعایت میکردم 

رژیم‌خاصی‌هم‌باید رعایت کنم؟ پسرمن شیر مادر میخوره که اونم به سختی میگیره دیروز از ساعت یک شب گریه ...

عزیییزم

پسر منم همین بود. از چهل روزگیش متوجه شدیم رفلاکس داره و تا الان که 4 ماهشه داره دارو میخوره. امپرازول میخوره. تو شروع درمانشم ده روز بهش موتیلیوم دادم و بعد به تشخیص دکتر قطع کردم. موتیلیوم به نظرم تاثیر خاصی نداشت اما امپرازول یه کم بهترش کرد.

حتما موقع خواب تو سطح شیبدار باشه و بعد شیر خوردن آروغش رو بگیر و ده دقیقه یه ربع سر پا نگهش دار. اگه پرخوری میکنه هم ساعت بذار از رو ساعت بهش مقدار مورد نیازشو بده نه بیشتر چون گاهی علت رفلاکس پرخوریه. اگرم مثل پسر من به زور شیر میخوره که هیچی

دختر من حساسیت غذایی داره رفلاکسشم بخاطر همدن بود من غذاهامو رعایت میکردم 

به چیا حساسیت داشت گلم؟ بگو شاید پسر منم اونا رو قطع کنم بهتر شه

من کلا لبنیات و هرچی ذره ای شیر و گوشت گاو و مشتقاتش توش استفاده شده باشه نمیخورم

به چیا حساسیت داشت گلم؟ بگو شاید پسر منم اونا رو قطع کنم بهتر شه من کلا لبنیات و هرچی ذره ای شیر و ...

شیرولبنیات گاوی..گوجه و رب..پیازوسیر..ترشیجات..رشته و ماکارونی..بربری و سنگگ...فست فودا..توت فرنگی و انبه و اناناسو زردالو..به اینا حساسه...اش رشته خوردم یبار اونموقع نمیدونستم از حساسیتش..تا صبح یه بند گریه کرد و جیغ کشید..حبوبات هم تا 6 ماهگیش خیلی خیلی خیلیییی کم استفاده کردم..مواردی که گفتمو الانم پرهیز میکنم 9 ماهشه

شیرولبنیات گاوی..گوجه و رب..پیازوسیر..ترشیجات..رشته و ماکارونی..بربری و سنگگ...فست فودا..توت فرنگی و ...

ممنون عزیزم

منم یه سریاش رو رعایت میکنم مثل محصولات گاوی و سیر و پیاز و گوجه خام. فست فودم نمیخورم. بقیه رو باید امتحان کنم