2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 57 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مخالف این حرفم.در مورد همه صدق نمیکنه.بستگی داره تو چه خانواده ای بزرگ شده باشه.خانواده خیلی تو ش ...

دوست عزيز من نوشتم در بيشتر موارد

خدا رو شكر همسر شما جزشون نيستن

من مخالف این حرفم.در مورد همه صدق نمیکنه.بستگی داره تو چه خانواده ای بزرگ شده باشه.خانواده خیلی تو ش ...

دقیقاماهم باهم جوونی میکنیم نظراتمون باهم پایه اس ومیریم پارک یه توپ میگیریم دستمون وبدوبدو،همه بهمون میخندن اماماباهم خوشیم،2سالم دوست بودیم،1سارم عقدبودیم

تواول خودت مهمی قول بده قوی باشی😶

من بردارشوهرام 18 سالگی ازدواج کردن سه تاشونم زندگیاشون خوبه

شوهر من یعنی الان خیلی سنش بالاعه که عقد کردیم 

همش بستگی به خود طرف داره....سن ملاک نیست. من میتونم بگم شوهرم  از خیلی مردای اطرافم فهمیده تره. مهم تر ازهمه بابام تاییدش کرد .شماببین پدرت تاییدش میکنه یانه

من بردارشوهرام 18 سالگی ازدواج کردن سه تاشونم زندگیاشون خوبه شوهر من یعنی الان خیلی سنش بالاعه که ع ...

بله نظر پدر که خیلی مهمه چشم ممنونم ازتون

ان شاالله همیشه شاد و خوشبخت باشین درکنارهم

برا شما خوب بوده برا همه ک این نیست 

بعدم الان نمیشه نظر داد در مورد درستی ازدواجتون پونزده شونزده سال دیگ مشخص میشه

ازدواج سن پایین ریسکه.  

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 

دختر هجده ساله و پسر بیست ساله،!؟؟ ازدواج یا خاله بازی

دخترکان الان وقت درس و دانشگاهته ن ازدواج 

یعنی واقعا ب خودشناسی رسیدی فهمیدی جهان بینیت چطوره و از زندگی چی میخوای و فرد مورد نظرت چ معیارهایی باد داشته باشه

زوده گلم‌خیلیم زوده 

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 
برا شما خوب بوده برا همه ک این نیست  بعدم الان نمیشه نظر داد در مورد درستی ازدواجتون پونزده شو ...

عزیزم اگه مشکلی میخواست پیش بیاد باید تو این ده سال خودشو نشون میداد.خوشبختانه که مشکلی پیش نیامده و نخواهد آمد.من به شوهرم ایمان دارم.و از صمیم قلب میپرستمش.

عزیزم اگه مشکلی میخواست پیش بیاد باید تو این ده سال خودشو نشون میداد.خوشبختانه که مشکلی پیش نیامده و ...

خب ایشالا همیشه خوشبخت باشید 

ولی شما خوشبخت شدید قرار نیست چون‌این‌نوع ازدواج‌ براشماجواب داده  برا بقیه هم همین باشه   

مشکلو خود زن و شوهر ایجاد میکنن.وقتی همدلی و صمیمیت و صداقت تو زندگی باشه همه مشکلات خودش به راحتی حل میشه. من و شوهرم دو نفری تو این ده سال با هم زندگیمونو ساختیم.الان دوتامون شاغلیم و درس هم تا ارشد خوندیم و دو تا پسر ناز هم خدا بهمون داده.پشتکار و ایمان تو زندگی خیلی مهمه.من حس میکنم رمز ماندگاری زندگی من ایمان قوی همسرمه.واقعا من جلوش کم میارم.