2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 57 پست

یبار همه اینا رو داره ولی درک درستی از ازدواج نداره حالا میخواد ۲۰ باشه میخواد ۳۰  

اما ب نظر من با پسر زیر ۲۵ ازدواج نکن چون بچه اس تازه از بلوغ دراومده هر چیزیم که داره از خانوادشه

و اینکه چون سنش کمه عقایدش و دیدگاهشم عوص میشه 

ب نظرم یه پسر ۲۵ ساله مناسب  یه دختر ۱۸ سال هس

nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه خوشبخت باشی عزیزم برای منم دعا کن

چشم عزیزم حتما.ایشالاه که هر چی قسمتته همون بشه.البته در مورد اخلاقش تحقیق کن.همه چیز پول نیست.شوهر من از نظر اخلاقی بیشتر از سنش میفهمید و اینو همه تایید میکردن. الان هم دقیقا همینطوره خیلی آقاست.

اگ شوهرمنوببینی نظرت راجع ب  حرفت عوض میشه گلم ازصدتاسن بالابامسئولیت تره،خرج خونه روداده دست م ...

شوهرت ۲۰ ثالشه؟ 

خودت چندسالته گلی ؟

چشم عزیزم حتما.ایشالاه که هر چی قسمتته همون بشه.البته در مورد اخلاقش تحقیق کن.همه چیز پول نیست.شوهر ...

تا اینجا که پرس و جو کردم جز خوبی چیزی از خودش و خانوادش نشنیدم..پسر خوب و احساسیه حالا نمیدونم واقعا حالم بده نمیتونم اصن فکرمو کار بندازم مخصوصا خیلیا میگن نکن اینکارو زوده و فلان 

25 ساله هم هنوز به خودشناسي نرسيده چه برسه 20

بازم ۷ سال اختلاف دارن یکم پخته تر هست از لحاظ روانشناسا 

پسرا ۲۵ سال ب بلوغ عقلی میرسن تازه

25 ساله هم هنوز به خودشناسي نرسيده چه برسه 20

من مخالف این حرفم.در مورد همه صدق نمیکنه.بستگی داره تو چه خانواده ای بزرگ شده باشه.خانواده خیلی تو شکل گیری اخلاق پسر تاثیر دارن.من و شوهرم خیلی هم از ازدواجمون راضی هستیم و عقده ای هم نشدیم که بگیم جوونی نکردیم.اتفاقا جوونیمونو با هم گذروندیم و با وجود دو تا بچه خیلی هم خوشحالیم.

دقیقا مرد تو اون سن واقعا کودکه میدونی کی میفهمه. اشتباه کرده؟ وقتی بشه ۳۵ سالش و بدتر اینکه ببینه د ...

اخه این اقا دوستاشم مثل خودش زود ازدواج میکنن مثلا برادرش ۱۹ سالگی ازدواج کرد