2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 57 پست
نه! بیست سالو هجده سالو چه به ازدواج بزارید یکم دنیادیده تر بشید اخه چه خبره لااقل استارتر درستو تمو ...

درسمو که ول نمیکنم اگر هم ازدواج کنم در حینش درس هم میخونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسمو که ول نمیکنم اگر هم ازدواج کنم در حینش درس هم میخونم

مگه مهم مدرکه؟

مهم اینه که از طریق دانشگاه و بعد محیط کار بری تو اجتماع رشد اجتماعی کنی بفهمی دنیا دست کیه هجده ساله خیلی کمه برای ازدواج! 

اره، من شوهرم 21سالشه خودم19زندگیم عالی وموفقه وزندگیمون بین همه فامیلاتکه،ازنظررفتاری،تازه خونه هم نداریم فقط بخاطراخلاقش عاشق شدم،اختلاف سن کمه،ماتوخونمون باهم بازی میکنیم همش،بابچمون شادتروراحت تریم

تواول خودت مهمی قول بده قوی باشی😶

در بيشتر موارد اون آقا و خانم بعد خوابيدن شور و حرارتشون يهو به خودشون ميان كه جووني نكردن از زندگي نوججوني افتادن تو بزرگسالي

فكر ميكنن فرصت هاشون و از دست دادن و .....

مرد 20 ساله؟؟؟؟؟  اون كودكه  من هرگز اين كار و نميكردم  مسئوليت زندگي زياده يه بچه ...

دقیقا مرد تو اون سن واقعا کودکه میدونی کی میفهمه. اشتباه کرده؟ وقتی بشه ۳۵ سالش و بدتر اینکه ببینه دوستاش یا تازه دارن ازدواج میکنن یا بچه کوچیک دارن اونوقت این بچه ده دوازده ساله داره اینجاست که میاد میگه جوونی نکردم خر بیار باقالی بار کن 😖

مرد 20 ساله؟؟؟؟؟  اون كودكه  من هرگز اين كار و نميكردم  مسئوليت زندگي زياده يه بچه ...

اگ شوهرمنوببینی نظرت راجع ب  حرفت عوض میشه گلم ازصدتاسن بالابامسئولیت تره،خرج خونه روداده دست من صبح تاغروب کارمیکنه یه قرونشم توجیبش نمیزاره ن رفیقی ن تفریح مجردی تمام دلخوشیشم من وپسرمیم،ربطی ب سن نداره

تواول خودت مهمی قول بده قوی باشی😶