من یه دختر دارم والان باردارم.بینهایت هم خودم هم همسرم وهم دخترم عاشق بچه دختر بودیم.تمام حالات بارداریم به دختر میخورد.خودم خوابهایی که دیدم تعبیرش دختر بود واسش اسم انتخاب کردیم.ویه جورایی مطمئن شدم که دختره.چندروز پیش آنومالی داشتم که گفت جنسیت پسره.تو رو خدا سرزنشم نکنید😔من از قهر خدا و ناشکریش خیلی میترسم.نمیخام بگم این جنسیت رو دوست ندارم ولی ذهنیت خوبی ندارم چون دور وبرم همه اونایی که پسر دارن یه جورایی خیلی اذیت میشن از دست پسراشون ،یکیش برادر خودم!واقعا پدرو مادرمو اذیت کردچه مجردی!چه متاهلی!همیشه اشک مادرمو درمیاورد.دوست داشتم دخترم با یه خواهر بزرگ میشد.میشه کمک کنید وبگید چه جوری کنار بیام با این قضیه؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیزم همه چی بستگی به خودت و شوهرت و شیوه تربیتیش داره اینطوری فک نکن حتما صلاحی بوده خدا بهت نی نی پسر داده منم خودم عین تو بودم حتی یادمه گفتن پسره همونجا انقد گریه کردم بعدش انقد پشیمون شدم و توبه کردم که خدا منو ببخش خیلیا الان بچه ندارن و ارزوشونه جای تو باشن من خیلی از بچه داری و گریه ها و شرگریاش میترسیدم ولی خدا روشکر بچه من صبور و آروم بود و اذیت نشدم زیاد
چه استراحت خوبیست در جوار خودم،خودم برای خودم با خودم کنار خودم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مزخرف ترین تاپیکی که شنیدم یعنی چی جمع کنید بابا این حرفارو یه عده حسرت یه بچه سالمو دارن مگه میشه یه جنسیتو کلا نخوای بگی چون اذیت میکنن پس چطور شوهر کردی با این دیدگاه همه اینا به تربیت ربط داره پسر داریم خیلی خوب و برا خانوادش مفید خیلی ببخشید دختر خوب زیاده اما الان ببین جامعمونو به گند کشیدن پر دختره هرزه و هر جایی