2777
2789
عنوان

عروسی

182 بازدید | 16 پست

عروسی پسر عممه من چشام خیلی ضعیفه و عادت کردم به عینک لنز هم نمیتونم بذارم بنظرتون عیبه با عینک برم عروسی

هر جا تاپیک خرید عید و تکاپوی بهارو دیدن منم تگ کنین خیلی دوسدارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چشام میسوزه فقط اب میریزه از چشام

واي راست ميگي منم لنزسفارش دادم امروزبدستم ميرسه كاش بتونم استفاده كنم ماهم عروسي داريم 

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
لیزیک کن چشمات راخوبه خوب میشی دیدت ازقبلم بهترمیسه سال قبل دوستم بادوتومن انجام دادیکباربراهمیشه&nb ...

نمره چشم تو قیمت تاثیر داره؟

هر جا تاپیک خرید عید و تکاپوی بهارو دیدن منم تگ کنین خیلی دوسدارم
نمره چشم تو قیمت تاثیر داره؟

نمیدونم بپرس فقط اگه تازه عینکی شده باشی میگن یکم صبرکنی تاثابت بشه

من دوستام خیلی هاشون عمل کردن چندسال عینک میزدن بعدلیزیک که میکنی میگن حتی دیدش نسبت به قبل بهترمیشه عملشم سرپایی وسخت نیست فقط عینک دودی بایدچندوقت توافتاب بزنی 

بنظرمن خیلی خوبه چون خانمی زیبایی چشمات بیشترمیشه بدون عینک 

عزیزم منم عینکی هستم.تو عروسیا عینکم همیشه باهامه ولی فقط مواقع ضروری میزنم.سعی میکنم خودمو بچسبونم به مادر یا خواهرشوهر یا کسی که باهاش راحتم و بهش میسپرم میگم اگه کسی باهام کار داشت و من ندیدم بهم بگو تا عینکمو بزنم

اگه خواستید چشمتون رو لیزیک یا لازک کنید بیمارستان خاتم الانبیا توی خیابون ملاصدرا خیلی خوبه دکتراش خوبن.من دوتا از خاله هام و مامان بزرگم و داداشم و بابام و مامانم اونجا عمل کردن راضی بودن.فقط بدیش اینه که اونجا باید با چادر باشی وگرنه راه نمیدن.