2777
2789
عنوان

تیروئیددخترم

118 بازدید | 12 پست

دخترم آزمایش تیروییددادتو۳روزگی بعدش بهمون زنگ زدن که تیروییدش۵.۸هستش بیاین دوباره تکراربشه ۳روزپیش رفتیم واسه تکرارآزمایش اگه آزمایشش خوب نباشه تاکی بهمون خبرمیدن ممنونم ازجواباتون؟؟؟

امیدت فقط به اون بالایی باشه

نمیدونم ولی خبر میدن دیگه

نگران هم نباش

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

راستش من يادم نيست چقدر طول كشيد. اما براي ما هم نياز به تكرار داشت. كلا زياد اتفاق مي افته و اغلب م ...

ایشالله که چیزی نباشه 

عزیزم معمولا آز تیروئد یک هفته زمان میبره. من خودمم تیروئد دارم. ولی ۵.۸ واسه دخترتون زیاده. مال من ۴.۳ رسید تو اوجش

کاش میشد اینده رو دید. اینده با بعضی ها و اینده بدون بعضی ها....
عزیزم معمولا آز تیروئد یک هفته زمان میبره. من خودمم تیروئد دارم. ولی ۵.۸ واسه دخترتون زیاده. مال من ...

زیادبودکه گفت بایدتکراربشه من خودم قبل بارداری۴.۲بودوقتی باردارشدم۳.۵

گفتن تا۴۸ساعت اگه زنگ نزدیم موردی نداره ولی بازدل تودلم نیست اصلا

خب وقتی خودشون گفتن شمام نگران نباش.تو نی نی سایت بیشتر دلشوره میگیری.فکرتو مشغولش نکن.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍

ولی در کل نگران نباش. چیز مهمی نیست فقط اینکه اگه بود داروهایی که دکتر میده رو سروقت بهش بدین. من خودم تیروئیدم عصبی و متغیر نو ۶ ماه ۲۰ کیلو اضافه کردم سال بعدش همون موقع ۲۰ کیلو کم کردم. ولی چون قرصمو به موقع مصرف کردم الان صفر شده

زیادبودکه گفت بایدتکراربشه من خودم قبل بارداری۴.۲بودوقتی باردارشدم۳.۵

بالای ۲.۵ کلا برای بچه بده کاش اول ثابتش میکردی بعدش   باردار میشدی. بازم خداروشکر بچه ات سالمه. واسه منم دعا کن

راستش من يادم نيست چقدر طول كشيد. اما براي ما هم نياز به تكرار داشت. كلا زياد اتفاق مي افته و اغلب م ...

عزیزم یادت نیست آزمایش مرحله اول و دوم چند بود عددش؟

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**