2821
2789
عنوان

سونو ان تی

310 بازدید | 8 پست

بنظرتون اشکال داره دوبار سونو ان تی بدم. منظورم اینه ک برا جنین بده؟

یبار شنبه رفتم سونوگرافی جوابم گرفتم ک همه چی اکی بود.

من روز شنبه برا امروز وقت گرفته بودم ولی چون استرس ی قضیه ای رو داشتم همون شنبه ب ی ازمایشگاه دیگه هم زنگ زدم و رفتم اونجا. این وقتمو  ک امروزه کنسل نکردم. چون رایگانه میخوام ک اینجا هم برم. شاید ایندفه جنسیت احتمالیشو تو این ازمایشگاه بهم بگن، اخه اونجا نگفتن.

حالا میخوام ببینم دوتا سونو تو ی هفته اشکال داره؟ اگه اره ک زنگ بزنم امروزو کنسل کنم

کنار تو درگیر آرامشم . . .

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه عزیزم من از چند تا دکتر و رادیولوژیست پرسیدم سونو دوبعدی هیچ ضرری برای جنین نداره 

فقط سه بعدی و چهار بعدی ضرر داره 

ان تی هم سونو دوبعدی اگر دوس داری میتونی بری نگران نباش

آموختم ک خدا عشق است و عشق تنها خداست... و تو زیباترین و با ارزش ترین هدیه خدا به منی پسرم❤️❤️
نه عزیزم من از چند تا دکتر و رادیولوژیست پرسیدم سونو دوبعدی هیچ ضرری برای جنین نداره  فقط سه ب ...

ممنون. اخه میدونم اگه ب دکتر خودم بگم میگه ن لازم نیس بری چون نتیجه شو گرفتی و خوب بوده دیگه، و مطمئنا میگه عزیزم تعیین جنسیت مال الان نیس. ولی اینکه خطری داره یا ن برام مهمه

بنظرم انجام نده اگه بخاطر جنسیته چون باز میگن صددرصد نیس اونوقت باید مثل ما منتظر هفته های بعد بمونی ...

باید تا هفته 18 منتظر موند؟

هفته 16 با ازمایش خون مشخص نمیشه؟

سونوگرافی ‎دکتر حسین صدری با بیش از 25 سال سابقه درخشان

آدرس مطب جدید دکتر صدری: تهران،شریعتی،سیدخندان،خیابان خواجه عبدالله انصاری،نرسیده به چهارراه ابوذر، پلاک ۱۵۶

⚫متخصص رادیولوژی، سونوگرافی جنین و بزرگسال

📌سونوگرافی جنین

📌سونوگرافی نوزاد و مادران

📌سونوگرافی بزرگسالان

📌سونوگرافی زنان و زایمان

📌عکس رنگی رحم بدون درد

لینک سایت رسمی دکتر صدری:

https://www.instagram.com/dr_sadri.ir/

http://dr-sadri.ir/

2790
2823
2791