2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره اونم عالیهههه من قبلا دیدمش جفتشون هم دختره هم پسره رو دوسشون دارم پسره که خیلی نازه😁🙈😂

ا چه جالب راستی فیلم کره ای هم عشق ناب و پسر گرگ نما عالین

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
دیگه وهرمو باید پرت کنم بیرون برم کره 😂بدیش اینه کره قامت دائم نمیده مگه اینکه همسرت اونجایی باشه ی ...

کره کشوری هست که خودش رو رسونده ب کشورهای توسعه یافته اقتصادش از آلمان زد جلو امسال . خیلی کشور پیشرفته مدرن و متمدنی هست . در مقایسه با ایران بهشت حساب میشه 

فقط متاسفع جوون ها شون خیلی خودشون رو با صاحبان کمپانی ها مقایسه می کنن در نهایت به پوچی می رسن و خودکشی .

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
دیگه وهرمو باید پرت کنم بیرون برم کره 😂بدیش اینه کره قامت دائم نمیده مگه اینکه همسرت اونجایی باشه ی ...

کره اقامت داں م میده اگه بری اونجا تحصیل کنی...و تحصیلاتت هم خوب باشه من که میخوام برم...کلی هم دارم واسش زحمت میکشم

کره کشوری هست که خودش رو رسونده ب کشورهای توسعه یافته اقتصادش از آلمان زد جلو امسال . خیلی کشور پیشر ...

اره دقیقا  

کره اقامت داں م میده اگه بری اونجا تحصیل کنی...و تحصیلاتت هم خوب باشه من که میخوام برم...کلی هم دارم ...

واقعیت کشور کره با اون چیزی که تو فیلم ها می بینیم فرق داره. مردمش اصلا ب زیبایی بازیگر هاشون نیستن یه چیزی تو مایه های تفاوت بازیگران هندی با خود هندی ها 

اکثرا عاشق پیشه نشون داده میشن در صورتی که خیلی سخت کوش هستن و تحصیل و کار مناسب براشون در اولویت هست نسبت به عشق 

و متاسفانه میگن با غریبه ها میانه خوبی ندارن 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
واقعیت کشور کره با اون چیزی که تو فیلم ها می بینیم فرق داره. مردمش اصلا ب زیبایی بازیگر هاشون نیستن ...

بله کاملا درسته ولی خب من اونجا فامیل هم دارم و کشور کره رو از نظر فرهنگ...و دوست داررم...

بله کاملا درسته ولی خب من اونجا فامیل هم دارم و کشور کره رو از نظر فرهنگ...و دوست داررم...

شما دورگه هستی یا فامیل ها تون رفتن اونجا واسه زندگی؟؟؟

اختلاف طبقاتی چقدر هست تو کره؟؟

کره اقامت داں م میده اگه بری اونجا تحصیل کنی...و تحصیلاتت هم خوب باشه من که میخوام برم...کلی هم دارم ...

واقعا ؟آخه  من شنیدم از هرکشور 5نفرو برمیدارن بعدشم اینکه تحصیلت وم شد باید برگردی دو نفر رفتن کره یکی بعد 5سال کی بعد13سال برگشته اینو گفتن منم دگ ناامیدشدم