سلام خانوما من سیکلام۲۹روزست امشب شب ۱۴ سیکلم بود ازروز سوم کلومفن و لتروزول خوردم ولی اصلا کیتم پررنگنمیشه امکانش هست با خوردن این قرصا تخمک گذاری انجام نشه؟؟درضمن ازماه قبل هم یه تخمک ازاد نشده دارم که دکترمگفت خودش دفع میشه امکانش هست اون تخمک ماه قبل نذاره تخمکم ازاد بشه.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مکس۱۴ من همیشه ازاین استفاده میکنم حتی دوهفته بعد سقطمم مثبت شدن اینماه اولین ما۶یه که اصلا...
مارک خوبیه,البته خیلی وقتا هم رو بعضیا جواب نداده,شاید این ماه تخمک گذاریت دیرتر اتفاق بیفته,بعضی وقتا بخاطر استرس یا شرایط میحیطی تخمک گذاری دیر و زود میشه,بازم بذار
مارک خوبیه,البته خیلی وقتا هم رو بعضیا جواب نداده,شاید این ماه تخمک گذاریت دیرتر اتفاق بیفته,بعضی وق ...
قبلا همیشه شب ۱۷ تخجک داشتم ولی دوماهی که قرص خوردم و امپول زدم شب دوازده امپول زدم تا سه شب میگفت نزدیکی کن اینماه فقط قرص داد گفت بهت امپول نمیدمممکنه کیست بشه.یعنی ممکنه مثل دفعهای قبل شب هفدهم پررنگبشن