2777
2789
عنوان

کیت و لتروزول

1141 بازدید | 29 پست

سلام خانوما من سیکلام۲۹روزست امشب شب ۱۴ سیکلم بود ازروز سوم کلومفن و لتروزول خوردم ولی اصلا کیتم پررنگ‌نمیشه امکانش هست با خوردن این قرصا تخمک گذاری انجام نشه؟؟درضمن ازماه قبل هم یه تخمک ازاد نشده دارم که دکترم‌گفت خودش دفع میشه امکانش هست اون تخمک ماه قبل نذاره تخمکم ازاد بشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس چرا اصلا خط دوم هاله هم ننداخته ممکنه بخاطر مصرف قرص باشه که کیت پررنگ‌نشده

خب لابد ازاد نشده كه هاله ننداخته

بعدشم اين كيتها الكيه من اينقدر ميخريدم

زياد توجه نكن

ميتوني برو سونو بده ببين جه خبره

لايك نكن مرسي اه
پس چرا اصلا خط دوم هاله هم ننداخته ممکنه بخاطر مصرف قرص باشه که کیت پررنگ‌نشده

نه عزیزم ربطی به قرص نداره,این کیت ها به هورمون ال اچ حساس هست اگه تخمک گذاری داشته باشی حتما هورمون ترشح میشه,از چه روزی از کیت استفاده کردی 

خداجونم شکرت بابت مهربونی بی انتهات 😍😍😍
خب لابد ازاد نشده كه هاله ننداخته بعدشم اين كيتها الكيه من اينقدر ميخريدم زياد توجه نكن ميتوني بر ...

دکخرم‌گفت اینماه لازم نیست بیای سونو فقط ازشب ده یک شب درمیان نزدیکی کن ماهای قبل میگفت برم سونو

نه عزیزم ربطی به قرص نداره,این کیت ها به هورمون ال اچ حساس هست اگه تخمک گذاری داشته باشی حتما هورمون ...

مکس۱۴ من همیشه ازاین استفاده میکنم حتی دوهفته بعد سقطمم مثبت شدن اینماه اولین ما۶یه که اصلا...

مکس۱۴ من همیشه ازاین استفاده میکنم حتی دوهفته بعد سقطمم مثبت شدن اینماه اولین ما۶یه که اصلا...

مارک خوبیه,البته خیلی وقتا هم رو بعضیا جواب نداده,شاید این ماه تخمک گذاریت دیرتر اتفاق بیفته,بعضی وقتا بخاطر استرس یا شرایط میحیطی تخمک گذاری دیر و زود میشه,بازم بذار 

مارک خوبیه,البته خیلی وقتا هم رو بعضیا جواب نداده,شاید این ماه تخمک گذاریت دیرتر اتفاق بیفته,بعضی وق ...

قبلا همیشه شب ۱۷ تخجک داشتم ولی دوماهی که قرص خوردم و امپول زدم شب دوازده امپول زدم تا سه شب میگفت نزدیکی کن اینماه فقط قرص داد گفت بهت امپول نمیدم‌ممکنه کیست بشه.یعنی ممکنه مثل دفعهای قبل شب هفدهم پررنگ‌بشن

قبلا همیشه شب ۱۷ تخجک داشتم ولی دوماهی که قرص خوردم و امپول زدم شب دوازده امپول زدم تا سه شب میگفت ن ...

آره عزیزم منتظر باش میشه,اون سری آمپول هورمونی زدی زودتر آزاد شده,الان فقط قرص خوردی قرص فقط کمک میکنه تخمک آزاد شه,منتظر باش رو تاریخ خودت خط میندازه