میس_کیم مدیر عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 752 عنوان یعنی چیههه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 64 پست بچه ها شما هم تو اسمونتون یه چیزی شبیه ستارهتو همون ارتفاع ستاره هاکه زرد رنگهکناره هاش شاخک های نوری داره میبینید؟وای یه جورِ مخوفِ😤😤تو خبرگزاری رکنا هم زدن ولی میگن نمیدونن چیه شما عاقل* شما دغدغه مند *شما همه چی تموم*ما هیچی*ولمون کن تو رو خدا 1397/04/27 | 01:55 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سامیارمن عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 590 منم مطمئنم که وجود دارن شواهد زیادی وجود داره ادم منطقی هم که فکر کنه متوجه میشه این همه کهکشان ال ... آره به احتمال زیاد
میس_کیم مدیر استارتر عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 752 اون سایتی که رفتی لینکشو داری؟؟؟ میگن اون سایته مال الان نیستمال چند سال پیشهمن داشتم این مسئله رو سرچ میکردم دیدمظاهرا تاریخ بالای صفحش با انتشار خبر یکی نیست شما عاقل* شما دغدغه مند *شما همه چی تموم*ما هیچی*ولمون کن تو رو خدا
dr_nasim عضویت: 1397/04/22 تعداد پست: 520 دوستان لینک برا سال ۹۵ عه.اگه چیز مهمی بود تا حالا خبرش پخش شده بود احتمالا انفجار ستاره ای بوده . اگر خطای بینایی نباشه.
ستاره456 عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 4193 منم مطمئنم که وجود دارن شواهد زیادی وجود داره ادم منطقی هم که فکر کنه متوجه میشه این همه کهکشان ال ... این موقع شب میخاد عکس بگیره☻☻☻بچه ها آرایش دارین👄👁💅 * خدایا شکرت*
70sara70 عضویت: 1396/12/26 تعداد پست: 1145 شیراز غرب اسمون اگه نگاه کنید تو اسمونتون میبینید البته شاید تو اسمون شهر شما نباشه من شمال تهران هستم و چیزی ندیدم آنشرلی هم نشدم یکی ازم بپرسه. آآنه ه ه تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت؟؟؟ 😭😭😭😭 گاهی میپرسند از من عاشقش هستی هنوز؟؟؟؟بی تفاوت بودنم را گریه میریزد بهم!☔️ 🍁😢😢😢😢