2777
2789
عنوان

بارداری پوچ

240 بازدید | 41 پست

سلام به همگی...

اگه میشه منو راهنمایی کنید و اگر کسی مثل من بوده بارداری موفق داشته؟

من دوتا سقط داشتم و برای بار سوم باردار شدم که پوچ بود اینم...الان حالم خیلی بده هنوز علائم حاملگی دارم و سینه هام سفته و هرچی میخورم دفع نمیشه یکم خون ریزی میکنم باز قطع میشه...

دکترم بهم گفت ۲ سال حداقل صبر کن بعد باردار شو😭😭😭

من ۲۲ سالمه.

علت حاملگی پوچ چی هست؟

خب باید به دکتر بگی دنبال دلیلش باشه واست

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چن هفته بودی ؟

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

یعنی سه تارو پشت هم باردار شدی ؟ فاصله ننداختی؟اصلا دنبالشو نگرفتی ک ببینی دلیلش چیه بعد سومیو باردار بشی ؟

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
توی ازمایشام ویتامین D خیلی کم بود الان باز کلی ازمایش نوشته واسم

شهرستانی یا تهران

عزیزم علت بارداری پوچ ضعف تخمک یا ضعف اسپرم هست که باعث میشه تخم ناقصی بوجود بیاد سعی کن تا سه ماه خودت و شوهرت قرص ویتامین ای بخورید حتما جوانه گندم سرشار از این ویتامینه بخور عالیه چند ماه باید پشت سرهم بخوری یه ماه نخوری ول کنی کلا ویتامین ای برای خانوما خیلی خوبه مخصوصا برای باروری