2777
2789
عنوان

دوستان کمکککک

104 بازدید | 16 پست

سلام پسرم دوسال و سه ماهشه ولی تازه داره کلمه میگه نمیدونم چکار کنم کسی تجربه ایت چنینی داره و راهکاری دارین واسه‌پیشرفت تو روند حرف زدن لطفا کمک کنیر

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهاش زیادحرف بزن من یکی از بچه های فامیل شوهرمو به حرف اوردم پسر بود ۲ سالش بود با گریه حرفاشو میزد پدر مادرشم بیخیال اینقدر باهاش حرف زدم ولی بچه ی باهوشی بود خیلی زود یاد گرفت و الان ی پرحرفی شده که پشت تلفن دیوونت میکنه😂

تا دلت بخاد دادیم بهش تاثیر نداشت

اگه خودتون زیاد حرف بزنید بهتر یاد میگیره وگرنه به خاطر تنبلی نگران نباشید

اگه میخواید لاغر بشید و به تناسب اندام برسید به گروه ما ملحق بشید🙂🙂https://t.me/joinchat/F2_MrBNyRl2hld_L74lcgw
باهاش زیادحرف بزن من یکی از بچه های فامیل شوهرمو به حرف اوردم پسر بود ۲ سالش بود با گریه حرفاشو میزد ...

چ جوری باهاش کار کردی تو رو خدا بگو منم با‌پسرم کار کنم‌شاید باورتون نشه یکی ار آرزوهامه که قشنگ حرف بزنه پسرم

اگه خودتون زیاد حرف بزنید بهتر یاد میگیره وگرنه به خاطر تنبلی نگران نباشید

همش دارم باهاش حرف میزنم کتاب داستان میخونم شعر رو حفظ میکنم میخونم براش از خودم قصه در میادم براش تعریف میکنم

پسر منم دیگه داره دوساله میشه فقط دوتا کلمه میگه تو خانواده ما ارثیه داداشام اینجوری بودن یه دکتری م ...

پسرم میگو‌دوست نداره امگا سه بدون تجویز پزشک بدممم

چ جوری باهاش کار کردی تو رو خدا بگو منم با‌پسرم کار کنم‌شاید باورتون نشه یکی ار آرزوهامه که قشنگ حرف ...

من با بازی باهاش کار میکردم مثلا اینکه لگوهاشو براش شکل خونه درمیاوردم بعد ازش میخواستم بگه خونه یا اینکه هرچی بازی میکرد هی ازش میپرسیدم ااا ین چیه اینجا بعد با تعجب نگام میکرد دو بار که اسم رو میگفتم پشت سرم تکرار میکرد

باورت نمیشه من با بازی به این بچه هم رنگ ها رو اموزش دادم که الان همه رو میگه هم اعداد هم حیوونا رو 

همشم با اسباب بازی هایی که خودش داشت

خانوما توروخدا با بچه هاتون کار کنین بهشون اموزش بدین به خدا این بچه ای که من باهاش کار میکردم مث ی زمین بایر بود بهش نقاشی کردن یاد دادم مداد دست گرفتن

یعنی حتی مامانش ی مداد نداده بود دستش

خب این چه وضعشه

تخم کفتر رو من قبول ندارم

نمیخوام قضاوت کنم کسی رو شاید واقعا بچه علاقه نشون نده به اموزش ولی کم ندیدم مادرایی که هیچ کاری نمیکنن برا اموزش

حیوونا رو براش بخر یکی یکی چند بار بهش بگو مثلا این گربه است و میگه میو میو 

بعد مثلا مرغ و شتر و گربه رو بذار بگو گربه کو 

اون خودش پیدا کنه بعد بگو چی میگفت گربه مطمئن باش زود میگه میو میو 

خیلی زود راه میوفته

یا برا اعداد ۱۰ تا لگو رو مث ی خط بچین چند بار هی بلند بشمر ۱ ۲ ۳ .... ۵ بار که تکرار کنی دفعه ۶ باهات هم صدا میشه من حتی میذاشتمش رو بلندی میگفتم ۱ ۲ ۳ شرطی شده بود به ۳ که میرسید میپرید بغلم بعد مامانش میگفت تو خونه هرچی بازی میکنه برا خودش میشمره

یا باورت نمیشه دست چپ و راستشو نمیدونست کفش هاشو چپه پاش میکرد ولی خداییش سر دوماه تازه هفته ای ی بار بیشتر نمیدیدمش مث طوطی شده بود زنگ میزد موبایلم حرف میزد 😍

من با بازی باهاش کار میکردم مثلا اینکه لگوهاشو براش شکل خونه درمیاوردم بعد ازش میخواستم بگه خونه یا ...

چ‌خوب از فردا این‌کار رو شروع میکنم باهاش کار کردن

تازگیا براش نقاشی چشم چشم دوابرو که میکشم شعرشو باهام میخونه

من با بازی باهاش کار میکردم مثلا اینکه لگوهاشو براش شکل خونه درمیاوردم بعد ازش میخواستم بگه خونه یا ...

ممنون از راهنماییت عزیزممم