2777
2789
عنوان

شده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1047 بازدید | 119 پست
 اوفففففف 

اخه باید منطقی فکرکنیم هم حرفای مادر وهم حرفای پسر وهم حرفای دخترخانوم را باید گوش کنیم تفاوت ها را باید بسیارجدی بگیرن چون بعداً دردسرسازمیشه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
 هيچ تفاوتي بين ادم ها نيست 

فرهنگ ها متفاوته بین خانواده ها اوضاع اقتصادیشون متفاوته مهریه را وقتی تعیین میشه بایدوسع پسر وشان دختر هردو  مورد توجه باشه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه باید منطقی فکرکنیم هم حرفای مادر وهم حرفای پسر وهم حرفای دخترخانوم را باید گوش کنیم تفاوت ها را ...

تفاوت فرهنگي ريشه زندگي ميسوزونه درسته .

ولي مثلا من خواهر شوهر شمام . نبايد بگم سكه برا شما ٢٠ تا براي من ٥٠٠ تا . بايد شمارو يكي از اعضاي خانوادم ببينم نه اينكه با بحث هاي الكي اعصاب و روان خودم و شمارو خورد كنم . يا اينكه ما لاكچري باشيم و شما كارتون خواب . نبايد به شما تو سري بزنم و سرتون منت بزارم . وقتي شما كارتون خوابي و داري وارد يك زندگي لاكچري ميشي بايد توقعتو ببري بالا نه اينكه توي خونه چند ميلياردي نون خشك بخوري . بايد فرقي بين زندگي در خونه شوهر و خونه پدر باشه . 

تفاوت فرهنگي ريشه زندگي ميسوزونه درسته . ولي مثلا من خواهر شوهر شمام . نبايد بگم سكه برا شما ...

نه عزیز جان یه آدم کارتن خواب هیچ وقت نباید واردِ زندگیه یه ادمِ لاچکری بشه 

وگرنه سرکوفت میشنوه   کبوتر باکبوتر باز با باز

برای ازدواج آدم فقط باید با همکفو خودش ازدواج کنه تاعذاب نبینه 

اینکه شمامیگی دختر باید توقعشو بالا ببره معنیش اینه که اومده خانواده شوهررو تیغ بزنه سرمایه دارا خودشون زرنگ هستن 

نه عزیز جان یه آدم کارتن خواب هیچ وقت نباید واردِ زندگیه یه ادمِ لاچکری بشه   وگرنه سرکوف ...

اين كه ميگيو اصلا قبول ندارم . خانواده شوهر لاكچري اگر عروسشونم لاكچري باشه باز بهونه ميارن براي سركوفت زدن . خانواده شوهر بايد شعور داشته باشه كه سركوفت نزنه . بعدش اين  حرف هاي خاله زنكي فقط در ايرانه كه چشم ندارن دو نفر با عشق عروسي كنن . براي مثال عروس هاي ملكه انگليس . اگه توي ايران بود نميزاشتن به هم برسن 

عزيزم پيامام رو كامل بخون...داداشم هيچي نداره.خودشه و لباس تنش...ما فكر نميكوديم حتي جواب مثبت بتونه ...

عزیزم حالا که اینطوره اگه مامانتون اعلام کنه جوری که به گوششون برسه که مخالفه این ازدواج و چیزی به پسرش نمی ده...اونا خودشون جواب منفی میدن

عزیزم حالا که اینطوره اگه مامانتون اعلام کنه جوری که به گوششون برسه که مخالفه این ازدواج و چیزی به پ ...

درسته

هم دختر خانوم وهم برادرتون براتون عزیزباشن بهترین راه اینه که برن مشاوره واسه ازدواج  هرچی مشاور گفت خانواده ها به همون عمل کنن

اين كه ميگيو اصلا قبول ندارم . خانواده شوهر لاكچري اگر عروسشونم لاكچري باشه باز بهونه ميارن بر ...

هرکی یه تجربه ای داره ولی بهترین راه اینه که آدمیزاد بره مشاوره برای ازدواج به هرحال مشاور تخصصش اینه 

اون وقت هرچی مشاور گفت همونو انجام بدن  ولی برای خانواده ها چه طرف داماد چه طرف عروس هردوی دختروپسربراشون عزیزهستن 

خانواده ها هرچی میگن ازروی تجربه هست

هرکی یه تجربه ای داره ولی بهترین راه اینه که آدمیزاد بره مشاوره برای ازدواج به هرحال مشاور تخصصش این ...

خاله من عروسشو دوست نداشت اما پسر خاله ام عاشقش بود و در يك سطح بودن . كاري كرد كه توي دوران عقد پسر خاله ام زنشو طلاق بده . الان پسر خاله ام به جاي اينكه بچه اش بغلش باشه توي پارتيو و تايلند و مشروب خوري بايد جمعش كني پسري كه خيلي خوب و عالي بود و الان خالم بسيار پشيمون هست .  پسر خاله ام هم ديگه زير بار ازدواج نميره 

من خودمم مدرك تحصيلي خيلي جمع كردم و خانوادم كارمندن با حقوق ٥ تومن . ولي همسرم كارش ازاد هست ماهي خدا تومن و لاكچري . ولي من هميشه همين پولو توي سرش كوبوندم . كه ميگه اينقدر پول باباتو نزن توي سر من . من خودم پروژه اي كار ميكنم يك روز پولدارم و صد روز پول ندارم . ولي با اين حال وقتي خودم براي خانوادم احترام قائلم و هيچ وقت نميگم واي ما در مقابل اونا فقيريم اونها جرات ندارن چيزي به ما بگن و احترام دارن . و خانواده شوهرم خيلي دركشون بالاست 

خاله من عروسشو دوست نداشت اما پسر خاله ام عاشقش بود و در يك سطح بودن . كاري كرد كه توي دوران ع ...

دُرُسته 

خاله من عروسشو دوست نداشت اما پسر خاله ام عاشقش بود و در يك سطح بودن . كاري كرد كه توي دوران ع ...

یکی از اقوام ما هم پسرش مجبور کرد تو نامزدی بهم بزنه ولی پسره بعدیک سال از لج مادره رفت با یه زن 50 ساله مطلقه که نوه داشت ازدواج کرد...هرکیم گفت چرا؟؟؟ گفت من هرکی می خواستم بگیرم مادرم می خواست یه ایرادی بگیره...این خونه و ماشین و حقوق داره ...عروسی و ماه عسلم نمی خواد😶

یکی از اقوام ما هم پسرش مجبور کرد تو نامزدی بهم بزنه ولی پسره بعدیک سال از لج مادره رفت با یه زن 50 ...

پسره حق داشته . پسر خالم سر پسر خاله هام بود . الان عوضي شده 😂😂.  خاله ام به مامانم موقع طلاقشون ميخواست توجيه كنه كه دختره بد بود  و اهل جادو جنبل. مامانم گفت رويا همون قدر كه تو رضا دوست داري مادر اونم فرشته رو دوست داره . بعدش ديگه ساكت شد 

عزيزم پيامام رو كامل بخون...داداشم هيچي نداره.خودشه و لباس تنش...ما فكر نميكوديم حتي جواب مثبت بتونه ...

دقیقا مثل برادر منه دیه پنج سال التماس کرد برید برام خاستگاری چیزی هم نداشت چشمش ب جیب بابام بود اخرش رفتیم خاستگاری عقد کردن یک سال بعد از عقد دختر خانم همه چیو بالا کشید درخواست مهریه هم داد .باعث شد بابام ورشکست بشه . شما هم تا میتونید تسلیم نشید 

مخالف زندگيش نيستم...ميدونم مامان بابام توان پرداخت مهريشو ندارن...ته رابطه رو همه ما ميدونيم چيه.

چطوره همون طور كه خودش دختر موردعلاقه اشو انتخاب كرده همون طور هم بهشون بگيد ديگه خرج و مخارج و مهريه اش پاي خودشونه 🤔🤔

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ...ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد .