2777
2789
عنوان

شده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1047 بازدید | 119 پست
ي طرف مهريه خانواده پسر هستن.شايد اونا توان پرداخت تعداد زيادي سكه رو داشته باشن...خانواده پدرم در ي ...

عزیزم شما میگید دختره واسه پول پدرتون میخواد زن برادرتون شه .. اونوقت اینجا میگید کل دارابش میشه مهریه چهارصد سکه که نمیتونه بده پدرتون.. من فکر کردم لابد لاکچری هستین .. البته عذرخواهی میکنم که اینجور میگم میخوام بگم که اون خانوم هم احتمالا برادرتون دوس داره ..

هيچ تفاوتي بين ادم ها نيست 

اره هيچ تفاوتي الان بين من و شما نيس...بر منكرش لعنت...ولي شما ميري خريد شايد توانتون خريد يه مانتو ششصد تومني باشه...ولي منم به جيبم نگاه ميكنم ميبينم من فقط توانم مانتو ١٠٠تومنيه...مهريه هم بايد آدم قول چيزيو بده كه در توانشه ...

خدايا دوستت دارم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اینجا همه  طرفدار دخترن وباومادرشوهر مشکل دارن پس مطمئنا اینجا راه حلی هم‌پیدا نمیکنی .ولی نظر من اینه هنوز که ازدواج نکردن شما میتونین مانع بشین چون اگه پدر شما الان بهشون قولی بدن برای کمک همیشه طلبکار خانوادتون هستن. پدرتون هم به عنوان پدر وظیفه دارن کمک کنن ولی هر جور که خودش دوست داره و دلیلی نمیبینن که برای کمک کردن به پسرشون شرایطی رو بپذیرن.

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
اگه داداشت دخترو دوست داره مانع ازدواجشون نشين ! 

دوست داشتن اگه کور کورانه باشه مانعِ دیدنِ حقایق میشه که این یک سم مهلک هست برای ازدواج

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
عزیزم شما میگید دختره واسه پول پدرتون میخواد زن برادرتون شه .. اونوقت اینجا میگید کل دارابش میشه مهر ...

٤٠٠سكه به نرخ امروز ميشه يك ميليارد و خورده اي...پدرم اگر بخواد پرداخت كنه كل زندگيش بايد بده...نرخ امروز سكه رو نداريد مثل اينكه

خدايا دوستت دارم...

ببخشیداولی دختره خیلی برادرتونو دوس داره که بااین شرایطش راضی شده.من بودم نمیزاشتم همچین پسری در خونمونم بزنه.چون این اوضاع زن پسری باهمچین شرایطی شدن خیلی سخته خیییلی

بلاخره اونی شد که میخواستم😍 
اگه داداشت دخترو دوست داره مانع ازدواجشون نشين ! 

آره مال ماشدازدواجم کردالبته خدایی هم ماراضی هستیم هم خودش

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....
اره هيچ تفاوتي الان بين من و شما نيس...بر منكرش لعنت...ولي شما ميري خريد شايد توانتون خريد يه مانتو ...

ببين قطعا سطح مالي شما و شوهرت در يك سطحه !! شما نميپسندي مهريه ات ٢٠ تا باشه !! چيزي كه براي خودت نميپسندي براي ديگران نپسند . مهريه خودتو ١٠ ٢٠ تا كم كن بگو توان ما در اين حد هست نه اينكه به اون دختر ظلم كنين . گيريم ازدواج كردن و بعد ازدواج داداشت خواست طلاقش بده . يك دختر با هزار تا ارزو پاشو توي خونه شوهرش ميزاره اون وقت تكليف دختر چيه ؟ مهريه پشتوانه زن هست . حداقل ١١٠ ميگفتين نه اينكه ٢٠ تا . 

٤٠٠سكه به نرخ امروز ميشه يك ميليارد و خورده اي...پدرم اگر بخواد پرداخت كنه كل زندگيش بايد بده...نرخ ...

آخه الان کسی که سرمایه زندگیش یه میلیارد باشه پولدار حساب نمیشه .. تقسیم شه بین بچه ها هم چیزی نمی مونه که .. بخدا قصد جسارت ندارم منظورم اینه که شاید اون دختر بنده خدا هم نیتش بد نباشه .. 

چه شرايطي سخته؟اينكه داداشم پول نداره؟؟؟خب دختره گفته وظيفه پدرته خرجي!!!عروسي آنچناني!!!مهريه سنگين!!!خونه!!!ماشين!!!كه هر چند ما هم شرطشو اول پذيرفتيم...بعد ازش رفتارايي ديديم كه حالا پشيمونيم 

خدايا دوستت دارم...

شما حساب اینو میکنید ک داداشتون چیزی نداره خدایی نکرده کار ب جدایی رسید دودش تو چشم پدر مادرتون میره ک این کاملا حق با شما هس اون دخترم ک شرایط داداشتون میدونه حالا بخاطر اینکه جلو کسی کم نیاره مهریش ۴۰۰تا واقعا خیلی مسخره هس اصلا بگه ۱۰۰۰تا سکه باید باشه شاید اونی ک ۴۰۰تا گذاشته همه جوانب در نظرگرفتن.اشتباه شما این بوده ک روز اول همه شرطاروقبول کردید الان توقع دارن همون اول میگفتید داداشتون شرایط اینه و توقعی از پدرتون نداشته باشن پدرتون اگر بخواد در حد ی سرمایه ب پسرش میده فقط واسه کار راه انداختن دیگه خودش میدونه ک بخواد شاه بشه با اون سرمایه یا گدا.