2777
2789
عنوان

شده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1047 بازدید | 119 پست
من نميتونم خودمو با اون مقايسه كنم...هيچيمون شبيه نيس...خانواده شوهر يطرف قضيه مهريه ن...

ببخشیدولی چرا.هردونفرآدمین.هردوتون خانمین.تفاوتی نیست بین آدما

بلاخره اونی شد که میخواستم😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشیدولی چرا.هردونفرآدمین.هردوتون خانمین.تفاوتی نیست بین آدما

ي طرف مهريه خانواده پسر هستن.شايد اونا توان پرداخت تعداد زيادي سكه رو داشته باشن...خانواده پدرم در ي صورت ميتونن مهريه زن داداشمو بدن...كل زندگيشونو بفروشن.كلللل زندگيشونو...

خدايا دوستت دارم...
داداشم بيكاره...سربازي نرفته...چيزي نداره.ولي بجاش يدونه س...وضع پدرم خوبه شكرخدا...همه ميدونن چرا ب ...

خیلی عذر میخوام ولی خودتون قبول کردین برین خواستگاری خب اونا هم تضمینی میخوان واسه اینکه پس فردا دل داداشتون زده شد دخترشون به گدایی نیوفته میدونم شما همچین قصدی ندارین ولی من زیاد دیدم خانواده شوهرایی که بعد از یه مدت اینقد عروسو تو بی پولی میذارن که خودش فرار کنه...تو این شرایط کلا ازدواج درست نیست مگه اینکه شرایط اون خانواده رو بپذیرین...

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.

بنظرم شما حرصتون گرفته و تجربه ثابت كرده اگر خار شوهر و مادر شوهر راضي نباشن و دو طرف با هم خوب باشن ولي بازم زندگيشون به طلاق منجر ميشه . 

مانع ازدواجشون شين و الكي شناسنامه دختر مردم به مهر طلاق اغشته نكنين 

بنظرم شما حرصتون گرفته و تجربه ثابت كرده اگر خار شوهر و مادر شوهر راضي نباشن و دو طرف با هم خوب باشن ...

ما چرا حرصمون بگيره...انقد خوشحال بوديم داداشمون زن گرفته...من از پول خرجي كه شوهرم بهم ميداد بعضي وقتا ميدادم داداشم كه نه يوقت شرمنده زنش بشه...كارت مامانم دست داداشم بود كه مبادا واسه زنش كم بزاره.همه جوره پشتش بوديم...تا اينكه بعضي رفتارا رو ازشون ديديم

خدايا دوستت دارم...

باعرض معذرت.ولی چون شرایط اقتصادی افتضاحه و پسراجیبشون وابسته ب خونوادست.پدرمادرا مخصوصامادرامجبورشون میکنن باکسی ازدواج کنن که خودشون دوس دارن.و اینا همش میشه که آمارخیانت وطلاق ازجانب آقایون  اینقدمیره بالا

بلاخره اونی شد که میخواستم😍