خب الان دختره چی میگه؟ اونم فقط بخاطر پول حاضره ازدواج کنه با برادرت؟ شاید خانوادش پول دوستن خودش براش مهم نباشه برادرتو دوس داشته باشه... کاش بتونین برا برادرت ی کار جور کنین بعد برین خاستگاری بگین برادرم در حد خودش میتونه خرجی بده و پدرمم در حد معمولی همونطور ک بقیه پدرا هستن کمکش میکنه بیشتر نه. اگه نظرشون بازم تغییر نکرد دیگه برادرت باید بفهمه که اونا فقط بخاطر پول میخوانش نه بخاطر خودش
بنظرم با اين طرز ديدتون دختر بيچاره رو عذاب ميدين و براش خار شوهر بازي و مادر شوهر بازي وحشتناك در م ...
دختر بیچاره کدومه،خب دختره اگه دلش میخواد شوهر کنه به یه آدم بیکار باید با همه چیش کنار بیاد نه اینکه از مامان و بابای پسر توقع داشته باشه که جور شوهرشو بکشن! الان اگه اینا قبول کنن فردا دختره واسه هرچیزی که پول بخواد طلبکارانه میاد در خونه مادرشوهر اگرم بهش ندن میگه من روز اول براتون شرط گذاشتم باید بدید وظيفتونه!
خب الان دختره چی میگه؟ اونم فقط بخاطر پول حاضره ازدواج کنه با برادرت؟ شاید خانوادش پول دوستن خودش بر ...
به دختره گفتم اگه داداشمو ميخواي مهريه رو از ٤٠٠بكن ٢٠تا...فقط همين...راضي نشدن اصلا...دختره ميگه من نميخام جلو بقيه كم بيارم.همه خواهرام ٤٠٠بودن منم ٤٠٠
ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ...ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد .
دختر بیچاره کدومه،خب دختره اگه دلش میخواد شوهر کنه به یه آدم بیکار باید با همه چیش کنار بیاد نه اینک ...
ببين قضاوت بايد دو طرفه باشه !! حرف هاي دختره هم بايد شنيد . شايد دختره يك چيز ديگه گفته مثلا اينكه شوهرم با پدرش كار كنه و حقوق از پدرش بگيره !! من نميگم اين خانم دروغ ميگنا نه اصلا ولي بايد حرف هاي اون دختره هم شنيد .
به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕.......... یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم... حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش رو ببینید.