2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دیروز باید میشدم که نشدم.از دیروز چهارتا بی بی چک گذاشتم منفی بود فقط اونی که از دیشب مونده بود تا صبح یه هاله خیلی خیلی کمرنگ که با چشم هم به زور دیده میشد انداخت حتی صبح هم زدم منفی بود

منم دیروز باید میشدم که نشدم.از دیروز چهارتا بی بی چک گذاشتم منفی بود فقط اونی که از دیشب مونده بود ...

مال من دیشبیه هاله ننداخت اما اینو با اولین ادرارم صب گذاشتم بعد بیست دقیقه اینجوری شد

واسه حل شدن مشکلم ی صلوات میفرستین؟
شما زیر شکمت درد داری استارتر؟ من درد پریودی ندارم ولی زیر شکمم مثل یه خط از چپ به راست درد دارم نمی ...

من ی دردی میاد و میره.دو سه روز قبل موعدم سینه م درد میکرد خوب شد ولی الان دوباره درد میکنه

شما زیر شکمت درد داری استارتر؟ من درد پریودی ندارم ولی زیر شکمم مثل یه خط از چپ به راست درد دارم نمی ...

منم فردا موعدم هست همین پردو دارم سرچ کردم یکی از نشانه های بارداری می‌تونه باشه ایشالا که هممون بی بی چک مثبت واقعی ببینیم

منم فردا موعدم هست همین پردو دارم سرچ کردم یکی از نشانه های بارداری می‌تونه باشه ایشالا که هممون بی ...

من اقدامم داشتم دوماهه پروژسترون مصرف میکنم سه ماهه پریودم منظم بود اما این ماه اینجوری شد