2821
2789
عنوان

جفت پایین

990 بازدید | 13 پست

مامانای عزیز من امروز رفتم دکتر بهم گفت جفتت خیلی پایینه خیلی استرس گرفتم بهم شیاف داده تایک ماه بزنم ببینم چی میشه راستش من این چندوقت سوار موتور میشدم همش و سرکار میرفتم اما دیگه میخام نرم به نظرتون اوکی میشم؟ خیلی میترسم تو هفته13دارم میرم

عزیزم جفت پایین با استراحت و کار سنگین نکردن بالا میره.نزدیکی هم ممنوعه.نگران نباش مراقبت کن خوب میشه

خداجونم مراقب سه تا عشقای‌ زندگیم باش ،دوقلوهام و باباشون😚😚😚

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

والانوشته خلفی درحال حاضر پرویا کامل

سن بارداریت چون کمه رعایت کنی حتمامیره بالا

برامن تازه توهفته ۲۰یادش افتادبیادپایین تاقبلش نبود

ولی توماهای اول خیلی راحت میره بالا

وخدایی که بشدت کافیست
سن بارداریت چون کمه رعایت کنی حتمامیره بالا برامن تازه توهفته ۲۰یادش افتادبیادپایین تاقبلش نبود ول ...

من انقدر استرسی ام ومیترسم خداکنه فقط این چندماه بخیر بگذره. راستی من باید از کی به پهلو بخوابم خیلی سختمه شبا به پهلو الان زوده یا باید اونطوری بخوابم؟

من انقدر استرسی ام ومیترسم خداکنه فقط این چندماه بخیر بگذره. راستی من باید از کی به پهلو بخوابم خیلی ...

الان زوده بزارشکمت بالابیادیکم من خودم تازه بعد۵ماه ب پهلومیخوابم

وخدایی که بشدت کافیست

سلام مادرای عزیز .من هفته ۱۳ هستم دو هفته پیش سونو ان تی رفتم گفت جفت پایینه. البته دو سه روز قبلش رفتم شهرستان ۱ ساعت راه بود .بعدش که برگشتم درد پریودی خفیف گرفتم و ترشح قهوه ای چند بار دیدم و فرداش هم همینجور .که رفتم سونو گفت جفت پایینه .شیاف پروژسترون هم از اول میزدم .از چند روز بعد لکه بینی که کامل استراحت میکنم انقباض رحم دارم خیلی زیاد .شاید روزی ۲۰ بار بیشتر .درد هم ندارم لکه بینی هم ندارم .چکارکنم خیلی میترسم .توروخدا اگه کسی اینجور بوده شرایطشو برام توضیح بده