مامانای عزیز من امروز رفتم دکتر بهم گفت جفتت خیلی پایینه خیلی استرس گرفتم بهم شیاف داده تایک ماه بزنم ببینم چی میشه راستش من این چندوقت سوار موتور میشدم همش و سرکار میرفتم اما دیگه میخام نرم به نظرتون اوکی میشم؟ خیلی میترسم تو هفته13دارم میرم
من هفته ۱۹ ام جفتم پایینه بهم امپول داده گفته همینکارا که گفتید و نکنم و به محض اینکه یه کم را میرم زیر دلم شدید درد میگیره و با استراحت بهتر میشم.خیلی میترسم منم
سن بارداریت چون کمه رعایت کنی حتمامیره بالا برامن تازه توهفته ۲۰یادش افتادبیادپایین تاقبلش نبود ول ...
من انقدر استرسی ام ومیترسم خداکنه فقط این چندماه بخیر بگذره. راستی من باید از کی به پهلو بخوابم خیلی سختمه شبا به پهلو الان زوده یا باید اونطوری بخوابم؟
سلام مادرای عزیز .من هفته ۱۳ هستم دو هفته پیش سونو ان تی رفتم گفت جفت پایینه. البته دو سه روز قبلش رفتم شهرستان ۱ ساعت راه بود .بعدش که برگشتم درد پریودی خفیف گرفتم و ترشح قهوه ای چند بار دیدم و فرداش هم همینجور .که رفتم سونو گفت جفت پایینه .شیاف پروژسترون هم از اول میزدم .از چند روز بعد لکه بینی که کامل استراحت میکنم انقباض رحم دارم خیلی زیاد .شاید روزی ۲۰ بار بیشتر .درد هم ندارم لکه بینی هم ندارم .چکارکنم خیلی میترسم .توروخدا اگه کسی اینجور بوده شرایطشو برام توضیح بده