2777
2789

با دفترچه بیمه ۱۰۰ تومن😁😊

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقریبا سیصد تومن

اووف نه بابا اگ فقط ازمایش  خون و ادرار باشه شامل تیرویید وقند ناشتاو.....همه چیز ۱۰۰ تومن.....من چن ماه پیش رفتم

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

با دفترچه ازمایشگاه خوب ۴۰۰تومن هر ازمایشگاه معمولا یکم قیمتاش بالا پایینه

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘
اووف نه بابا اگ فقط ازمایش  خون و ادرار باشه شامل تیرویید وقند ناشتاو.....همه چیز ۱۰۰ تومن..... ...

کدوم شهری من قبل بارداریم پارسال رفتم ۴۰۰گرفت

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘
میگم که مال من حتی ایدز هم توش بود . کاملِ کامل بود

👌

کدوم شهری من قبل بارداریم پارسال رفتم ۴۰۰گرفت

یزدم😊چرا اینهمه زیاد😐

برای من همه چی ام داشت مربوط ب بارداری 

یزدم😊چرا اینهمه زیاد😐 برای من همه چی ام داشت مربوط ب بارداری 

من تهرانم واسه منم قبل بارداری بودو همه چییییی داشت

دکتر واسم آزمایش کلی نوشته بود

من رفتم درمانگاه تأمین اجتماعی، گفتن بعضی از این آزمایشارو انجام نمیدن، من گفتم خب اونایی که انجام میدین و جوابشو بهم بدین حداقل

بعد چندتا دیگه رو که انجام نمیدادن و جدا تو دفترچه نوشتن واسم، رفتم ازمایشگاه خصوصی، فکر کنم صد تومن هزینهء اون چندتا شد که تعدادشون هم کم بود...سال 94

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋