2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

232 بازدید | 25 پست

درمان تنبلی تخمدان با طب سنتی بهتره یا با شیمیایی 

تعداد رای : 10
نظرسنجی
طب سنتی
4
40%
اصلا خوب نمیشه
1
10%
داروهای شیمیایی
1
10%
فقط و فقط ورزش
4
40%

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ببین منم داشتم اول اینکه ورزش نمیخوادم کلی هزینه کنی توخونه نیم ساعت برقص بیشترم قره کمر بده پنجاه شصتاهم روزی دراز نشست انجام بده اگه تواقدام واسه بارداری گرمیجات زیادبخور توپریودتم لب به سردیجات نزن توچاییت دارچین بنداز 

یه صلوات میفرستین منم مستقل زندگی کنم به دورازفامیل شوهر☹️☹️☹️

فقط و فقط ورزش

من پیاده روی میکنم  خوب خوب شدم ولی یه ماه ماه رمضون نتونستم برم یکم یرگشت تنبلیم...

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
اگر براي بارداري ميخواي و عجله داري، طب سنتي صد در صد بيشتر زمان ميبره تا جواب بگيري، ولي من فكر ميك ...

خودم یک سال منتظر بودم

دوستم 2سال

خالهء دوستم 3سال (به ترتیب گفتم😂)

هر سه تامون رفتیم طب سنتی و همون ماه اول درمان باردار شدیم

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋
خودم یک سال منتظر بودم دوستم 2سال خالهء دوستم 3سال (به ترتیب گفتم😂) هر سه تامون رفتیم طب سنتی و ...

چه خوب جواب داده پس براتون، البته درصد تنبلي هم فرق ميكنه مال من خيلي تنبله ديگه 😬😬 براي بارداري اقدام نكردم تاحالا ولي بدون قرص ال دي پريود نميشم كلا 

چه خوب جواب داده پس براتون، البته درصد تنبلي هم فرق ميكنه مال من خيلي تنبله ديگه 😬😬 براي بارداري ا ...

کلاااااا پریود نمیشیییی؟؟؟؟😱  من سه چهارماه درمیون...ولی هروقت خواستی اقدام کنی حتما برو طب سنتی، خیلی خوبه به خدا،.انتظار آدمو پیر و افسرده میکنه...

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋
میشه بگین طب سنتی داروهاتون چیا بود خواهش میکنم؟ ؟ ؟ ؟ ؟   ؟؟ ؟  

خیلی زیاد بود من سال 95 رفتم یادم نیست

همشون مکمل هم هستن، مخصوصا حجامت ساق پا و شکم و بادکش خیلی مهمن حتما باید مراجعه کنین به همون پزشک طب سنتی

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋
کلاااااا پریود نمیشیییی؟؟؟؟😱  من سه چهارماه درمیون...ولی هروقت خواستی اقدام کنی حتما برو طب سن ...

عزیزم میشه کسی پریودیش دقیق و‌کامل باشه هر ماه ولی تنبلی داشته باشه؟ اضافه وزن هم نداشته باشه