2777
2789
عنوان

تکون نخوردن جنین

470 بازدید | 16 پست

سلام دوستان عزیزم من ۲۵ هفته هستم یه سوال ک ذهنمو مشغول کرده اینه که بعضی روزها نینیم تکون میخوره ویه روز اصلا تکون نمیخوره یا تکوناش خیلی کمه و من گاهی اوقات از بس ک تکوناش کمه فکر میکنم صدای معده مه واقعا میترسم فکر میکنم بند ناف افتاده گردنش یا مشکلی هست ممنون میشم کمکم کنید 

نترس همینجوریه. اگر تکون نخورد یه چیز شیرین مثل شکلات یا نوشابه یا دلستر بخور بخواب به پهلوی چپ اگر حرکت نکرد برو بیمارستان

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

عزیزم توهمین هفته ها منم همین مشکل وهمین نگرانی رو داشتم

ولی الان بعد هفته 30بچم یکسره توشکمم بالا پایین میره موندم این بچه کی میخوابه

اصلا نگران نباش،من همون موقع تاپیک زدم پرسیدم ازخانومای دیگعدگفتن طبیعه

خودمم االان تجربه شو دارم میگم بهت طبیعیه

هروقت نگران شدی آب یخ بخور یا شربت شیرین وبه پهلوی چپ دراز بکش،میبینی لگد مالت میکنه😀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیز

خواهش

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
صددرصد زیاد فعالیت داری و کم خوابی اگه فعالیت و بیدارباشی بچه میخوابه ولی اگه استراحت کنی بیدارمیشه ...

اره امروز اینطور شدم تولدمه مهمونم دارم همش حس میکنم تکون نمیخوره