2777
2789
عنوان

فال میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 1302 بازدید | 223 پست
میشه لطفا برای منم بگیرین💟؟ ب دوتا نیت؟

نیت اول آیه 23نمل

ابه خواسته ومقصودت بعدازمدتی میرسی

بانویی به اوج عزت ونعمت میرسه

نیت دوم آیه 23سوره احزاب

این کاربسیارخوب است اماعاقبتش فنادرراه خوب است

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نیت اول آیه 23نمل ابه خواسته ومقصودت بعدازمدتی میرسی بانویی به اوج عزت ونعمت میرسه نیت دوم آیه 23 ...

ممنونم عزیزم💓💓💓

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪
بله منم منطورم همینه یعنی استخاره گرفتن خوبه البته با رعایت شرایطش ولی پیش بینی آینده که مثلا بگه ...

خب اون پیش بینی که میشه کار رمالا که معمولا هم کلاه بردارهستن

خداوند برات رحمت ومغفرت میخوادولی یه عده مردم پیرو هوس میخواندکه ازراه حق دورت کنند آیه 27سوره نسا

میشه واسه منم بگیرین لطفااااااااا

تکیه کردم بر وفای او غلط کردم ،غلط..باختم جان درهوای او غلط کردم ،غلط                              عمر کردم صرف او فعلی عبث کردم ،عبث.. ساختم جان را فدای او غلط کردم ،غلط                        دل به داغش مبتلا کردم خطا کردم ،خطا..سوختم خود را برای او غلط کردم ،غلط...                                       از برای خاطر اغیار خارم میکنی...من چه کردم کین چنین بی اعتبارم میکنی...روزگاری آنچه با من کرد استغنای تو..گر بگویم گریه ها بر روزگارم میکنی...    
عزیزم چیکار باید بکنیم برای اینکه واسمون بگیره؟

عزیزم مواظب باش کلاهی که سر دوستمون رفت سر تو نره  

تفال به قران میخوای همینجا همین دوستمون ۹۷۹۷ بنده خدا میزنه برات فقط فرقش اینه پول نمیگیره  

فداسرت 😙

❤❤💋💋

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
2790
2778
2791
2779
2792