سلام بچه ها .. چند ماه بعد از عکس رنگی باردار شدین ..؟ تجربه هاتون و باهامون درمیون بزارین.. من این ماه ماهِ بعدش بود که برای اولین بار تو این مدتهای اقدام عقب انداختم ولی دو روز بعد پری اومد 😔 نگرانم خیلی ..
جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸) دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕
نه نداشتم تنبلی تخمدان شدید داشتم امید نداشتم دیگه یهو خود به خود شدم
خدا بهت ببخشه گلم .. من خیلی این ماه امید داشتم .. نه من نه همسرم مشکلی نداریم نمیدونم چرا نمیشه .. من کلا ادمه حساسی ام و بعد از فوتِ یکی از اقوامم نزدیکمون خیلی بدتر شدم .. مثلا میترسم و اضطراب دارم اگه یکی ناگهانی باهم تماس بگیره .. همسرم میگه چون استرس داری نمیشه .. نمیدونم والا