2777
2789
عنوان

عکس رنگی

87 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها .. چند ماه بعد از عکس رنگی باردار شدین ..؟ تجربه هاتون و باهامون درمیون بزارین.. من این ماه ماهِ بعدش بود که برای اولین بار تو این مدتهای اقدام عقب انداختم ولی دو روز بعد پری اومد 😔 نگرانم خیلی .. 

الهی  و ربی من لی غیرک .. 😢😢                                           

چسبندگی نداشتی؟

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کجا انجام دادی؟ درد داشت؟ 

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕
نه نداشتم تنبلی تخمدان شدید داشتم امید نداشتم دیگه یهو خود به خود شدم

منم ۱سال جلوگیری ندارم ولی هنوز حامله نشدم..پریودامم معلوم نمیکنه تو ماهی ک استرس نداشته باشم خوبه ولی استرس حرص بخورم تا ۲۰روزم عقب انداخته

نه نداشتم تنبلی تخمدان شدید داشتم امید نداشتم دیگه یهو خود به خود شدم

خدا بهت ببخشه گلم .. من خیلی این ماه امید داشتم .. نه من نه همسرم مشکلی نداریم نمیدونم چرا نمیشه .. من کلا ادمه حساسی ام و بعد از فوتِ یکی از اقوامم نزدیکمون خیلی بدتر شدم .‌. مثلا میترسم و اضطراب دارم اگه یکی ناگهانی باهم تماس بگیره .. همسرم میگه چون استرس داری نمیشه .. نمیدونم والا

خدا بهت ببخشه گلم .. من خیلی این ماه امید داشتم .. نه من نه همسرم مشکلی نداریم نمیدونم چرا نمیشه .. ...

مرسی عزیزم 

اصلا استرس برات خوب نیس سعی کن یه مدت خودتو از استرس دور کنی ایشالا نتیجه میگیری دعا میکنم برات حتما💖💖💖

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼
مرسی عزیزم  اصلا استرس برات خوب نیس سعی کن یه مدت خودتو از استرس دور کنی ایشالا نتیجه میگیری د ...

ممنون عزیزم.. لطف میکنی عزیزدلم.. ❤❤

مرسی عزیزم  اصلا استرس برات خوب نیس سعی کن یه مدت خودتو از استرس دور کنی ایشالا نتیجه میگیری د ...

ان شاءالله که به سلامتی کوچولوت و بغل بگیری گلم.. 😍😍

منم ۱سال جلوگیری ندارم ولی هنوز حامله نشدم..پریودامم معلوم نمیکنه تو ماهی ک استرس نداشته باشم خوبه و ...

استرس خوب نیس اصلا برات سعی کن از خودت دور کنی گلم

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼