2789
عنوان

قطره قطره

176 بازدید | 5 پست

دوستان ميدونم خيلياتون معتقيد كه دولت و كارخونه ها مصرف آبشون بيشتره و اونا بايد صرفه جويي كنن نه ما . اين تاپيكو براي بحث بين مخالفين و موافقين اين نظريه باز نكردم  من براي ياد گيري خودم ازتون كمك ميخوام . براي من بحران اب به شدت جديه و تمام تلاشمو ميكنم كه سهم خودم از مصرف بهينه آبو تا ميتونم انجام بدم الان كارايي كه ميكنمو براتون مينويسم خوشحال ميشم اگه شما هم كاري جز اين انجام ميديد به من بگيد ياد بگيرم . 

توي سيفون توالت دو تا بطري يك نفره اب معدني پر كردم انداختم كه اب كمي توش پر بشه چون به نظرم اون حجم اب خيلي زياده براي سيفون. 

وقتي برنج ميشورم آبشو ميريزم تو تشت و باهاش گلهاررو آب ميدم. 

وقتي ميرم حموم تا اب گرم بشه زيرش تشت طي (تي) را ميذارم كه وقتي خواستم خونه را طي (تي) بكشم ديگه اب استفاده نكنم . 

حتي وقتي غذا ميپزم سعي ميكنم اونقدر اب بريزم كه بعدا نخوام زير قبلمه را زياد كنم تا اب اضافي تبخير بشه.

حمومو اول جارو ميكنم اگه مويي چيزي باشه برش ميدارم نه اينكه با آب جارو كنم . 

الان چيز ديگه اي به ذهنم نمياد . ممنون ميشم شما هم اگه كاري ميكنيد به من ياد بديد.

ايشالا درمان سرطان كشف بشه
مرسی عزیز ما نیز رعایت میکنیم واقعا هر کدوممون یه بطری هم مصرف نمیکنیم در شبانه روز بجز وقتی ک بری ...

اگه كاري اضافه بر كاراي منو انجام ميديد لطفا بهم بگيد منم ياد بگيرم . خيلي از هدر رفتناي آب ممكنه به چشم خيليا نياد . 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ما كولرمون آبيه تا ميتونيم روشنش نميكنيم ولي اگه مجبور شيم روشن ميكنيم اونم فقط نهايت دو ساعت . شبا هم اگه هوا گرم باشه بدون آب روشنش ميكنيم