2777
2789
مرسی عزیزم من از متخصص زنان هم پرسیدم رد نکردن واکسن رو ولی واقعا استرس داشتم بابت این همه موضوع درب ...

من خيلي تلاش ميكنم كه اكثر مردم رو از اين حالت اعتماد به أفراد فاقد صلاحيت با خبر كنم و اينقدر بدون علم و دانش فقط اين گفته و اون گفته توجه نكنن شمام با تمام اين تفاسير اميدوارم بهترين تصميم رو بگيريد

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این دلیل بر درست نبودن صحبت های دکتر روازاده نیست.معلومه همچین چیزایی برای ایشون درست میکنند تا مردم زود باور  کنند ایشون صلاحیت نداره.از این حرف ها برای دکتر تبریزیان هم درست کردن.وقتی میبینند این افراد با کمترین هزینه مردم رو درمان میکنند وجهه این افرادرو در جامعه خراب نشون میدن.لطفا بدون جبهه گیری در سایت ایشون همه مطالبشونورو بخونید تا متوجه بشوید کسی که به مردم آگاهی میده دشمن ما نیست

گناه یعنی خداحافظ مهدی

این دلیل بر درست نبودن صحبت های دکتر روازاده نیست.معلومه همچین چیزایی برای ایشون درست میکنند تا مردم زود باور  کنند ایشون صلاحیت نداره.از این حرف ها برای دکتر تبریزیان هم درست کردن.وقتی میبینند این افراد با کمترین هزینه مردم رو درمان میکنند وجهه این افرادرو در جامعه خراب نشون میدن.لطفا بدون جبهه گیری در سایت ایشون همه مطالبشونورو بخونید تا متوجه بشوید کسی که به مردم آگاهی میده دشمن ما نیست

گناه یعنی خداحافظ مهدی
این دلیل بر درست نبودن صحبت های دکتر روازاده نیست.معلومه همچین چیزایی برای ایشون درست میکنند تا مردم ...

پس چي دليل بر اشتباه يه نَفَر هست به نظر شما ،من اصلان صحبتهاي بدون پايه و علم ايشون رو قبول ندارم هزار بار هم برم تو سايتشون بازم نظرم همينه كه هيچ كدوم از حرفاشون درست نيست و يا لاقل براي اين زمانه و پيشرفت علم محلي از أعراب نداره 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
این دلیل بر درست نبودن صحبت های دکتر روازاده نیست.معلومه همچین چیزایی برای ایشون درست میکنند تا مردم ...

ايشون يه پزشك عمومي هستن كه به خرافات ماها و متوصل شدن به إمدادها غيبي آگاه هستن و از از همون راه دارن خدمت مثلان ميكنن،شما اختيار خودتون رو داريد كه به چه كساني سلامتي تون رو ميسپاريد ولي منم به عنوان كسي كه تو اين حيطه فعاليت دارم وظيفه آگاهي دادن دارم انتخاب با خود شخص هست