بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سوال منم هست.چسطوری تلگررام کسی رو چک کنیم؟که خودش نفهمه یه حالتی مثل هک کردن.توروخدا بگییید😢😢😢😢😢😢😢
شازده کوچولو با ادب پرسید: بیوطنها کجا هستند؟گل گفت: بیوطنها؟ خدا میداند که کجا میشود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور میبردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بیریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
تل گرام هک نمی شه. فقط می تونین تل گرامش رو نصب کنین که برای اونم باید به خطش دسترسی داشته باشین. خو ...
دقیقا ولی یک سری برنامه مثل تانگو و وی چت اینا بودن اون اوایل اونا خیلی بد بودن
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
دقیقا ولی یک سری برنامه مثل تانگو و وی چت اینا بودن اون اوایل اونا خیلی بد بودن
امتحانشون نکردم. یکی رو یه بار نصب کردم. یادم نمیاد کدوم بود. بعد دیدم دروپیکر نداره. هم من خیلی راحت به اطلاعات بقیه دسترسی پیدا می کنم هم بقیه به اطلاعات من. حذفش کردم.
امتحانشون نکردم. یکی رو یه بار نصب کردم. یادم نمیاد کدوم بود. بعد دیدم دروپیکر نداره. هم من خی ...
اره تانگو بوده حتما منم دیدم نا امنه حذف کردم همون موقع
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
اره خیلی بد بود عزیز ولی حداقل الان تل و اینا خوبن خوشبختانه 👌