2777
2789
عنوان

ایا درامد زاست؟

1415 بازدید | 14 پست

سلام دوستان یه فکری به ذهنم اومده من زبان انگلیسی ام خوبه استعدادشم دارم به ذهنم رسیده برم کامل یاد بگیرم مشغول مترجمی بشم به نظرتون درامد خوب داره یا وقت تلف کردنه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بستگی درآمد خوب چقد مد نظرت باشه، من یه مدت ترجمه میکردم، خیلی فرسایشیه، برا من که اصن نمیصرفید ولش کردم، اگه واقعا حال داری دنبالشو بگیر بتونی تو موسسه های تدریسش جذب بشی، درآمدش بهتره، بعدا اگه بتونی خصوصی هم درس بدی که خیلی بهتر میشه

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗

هزیزم با نرم افزارا و منرجمای انلاین ک اومده بازارش تا حدودی کساد شده 

در ضمن اگ بخوای شناخته بشی باید با کافی نت قرار داد ببندی ک یه درصد ناچیزی میدن بهت 

چون اعتماد مردم ب کافی نت خیلی بیشتره 

بستگی درآمد خوب چقد مد نظرت باشه، من یه مدت ترجمه میکردم، خیلی فرسایشیه، برا من که اصن نمیصرفید ولش ...

خوب مثلا ماهی ۱تومن بمونه برام چقدر 

وقتمو میگیره؟

شدن که میشه ولی خیلییی بیشتر از چیزی که فک میکنی طول میکشه، من که خیلی اذیت شدم

میشه منو راهنمایی کنید دوستم از کجا شروع کردید مدرک زبانتون چیه و رمز موفقیتتون چی بوده

میشه منو راهنمایی کنید دوستم از کجا شروع کردید مدرک زبانتون چیه و رمز موفقیتتون چی بوده

من خیلی موفق نشدم تو ترجمه 😁 راستش رشته م یه چیز دیگه س، دوران دانشجویی برا اینکه یه کم درآمد داشته باشم ترجمه میکردم، تو موسسه هم نبودم، یه سری سایت هست که توش مردم پروژه هاشونو میزارن و شما میرین پیشنهاد میدین فلان تومن انجام میدم بعد اون آدم آخرش از بین پیشنهادا یکیو انتخاب میکنه و کارو واگذار میکنه، پرداخت پولشم مدیرای سایت کنترل میکنن که کلاه برداری پیش نیاد، از اونجا پروژه برمیداشتم، مدرکمم فقط جونیور کانون زبان ایرانو داشتم اون موقع، الان تافلم دادم

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗