2777
2789
عنوان

بی ماشینی ....

| مشاهده متن کامل بحث + 1426 بازدید | 45 پست

مدل پایین.ما هم اوایل نداشتیم به یه رنو شکسته و قراضه قانع بودیم که کنار خیابون نمونیم .هر چند که اوایلش پول تهیه همون رنو قراضه رو هم نداشتیم ولی الان خدا رو شکر بعد ده سال تونستیم به اون چیزی که میخوایم برسیم

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب یه پی کی بگیر 

پی کی نمیشه

حداقل باید پراید باشه

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....
پی کی نمیشه حداقل باید پراید باشه

اخه گفتی واجبه گفتم لابد میخوای کم هزینه کنی.من یکی داشتم بخدا دنیام بود عالی بود تیز بود سالم خیلی عالی بود تا اینکه یه اتفاق بد افتاد برام یه تصادف ناجور که عوضش کردم.

مدل پایین.ما هم اوایل نداشتیم به یه رنو شکسته و قراضه قانع بودیم که کنار خیابون نمونیم .هر چند که او ...

من هیچوقت باورم نمیشه ک میشرفت کنم تو زندگیم😢خونه از خودتون داشتین عزیزم؟؟من سال اول زندگیمه

حس خوبی ندارم

اخر هفته هم اثاث کشی دارم.بریم ی خونه دیگه

تیکر رژیمه😂
اخه گفتی واجبه گفتم لابد میخوای کم هزینه کنی.من یکی داشتم بخدا دنیام بود عالی بود تیز بود سالم خیلی ...

میدونم عزیزم 😞

آخه برا کار میخوام پی کی قبول نمیکنن.

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....
خوبه ک عزیرم سخت نگیر 😉

سختی ش اینجاست تو فامیل ما همه ماشینای بالای سی ملیون دارن .... 

حالا بین این آدما ماشین مدل پایین سوار شدن نه اینکه خجالت بکشم ولی یه حس بدی به آدم دست میده  .... 

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 
میدونم عزیزم 😞 آخه برا کار میخوام پی کی قبول نمیکنن.

آها.الهی عزیزم.بانک ملت وام میده دوتومن بزاری  یه هفته دیگش ۱۰تومن میده قسطش هم ۳۶۵ تومنه اگه به دردت میخوره اقدام کن.دوتا هم ضامن میخواد.

میدونم عزیزم 😞 آخه برا کار میخوام پی کی قبول نمیکنن.

شما پول نقد تون چقدره ؟؟ 

با هفت تومن میتونین یه پراید مدل ۸۴_۸۳ بخرین

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم ....