من میگم ببین جوون تا الان گند زدی به تمام روزایی که حقت بود ااز ته دل شاد باشی، از الان به بعد نبینم فرصتی رو از دست بدی هاااااا؛ وگرنه جور دیگه ای بات برخورد میکنم😐😤😘
با تمام وجود بغلش میکنم و از ته دل زااااار میزنم.چقد دلم خواست الان یکی بود 😢😢
✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪 با همراهیِ دوست جونیا😍. 📎گروه آبی📎 وزن اولیه: ۸۴ وزن شروع دوباره😅: ۷۷ وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰ هدف اول: ۷۴🔓🔑 هدف دوم: ۷۱🔒 هدف سوم: ۶۸🔒 هدف آخر😍: ۶۵🔒
سلام من پرستار آی سی یو و بخش سرطان هستم.همه ی سؤالاتتون درباره پرستاری و بیمار هاتون جواب داده میشه،و همین طور مشاوره درباره کنکور پرستاری و ارشد و همین طور آزمون استخدامی 😉😍
« فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است » کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.
رَبـِّـ إِنِّی نَذَرتـُـ لَکـَـ ما فِی بَطنی مُحَرَّراً فَتَقَبَّل منِّی إِنَّکـَـ أَنتَــ السَّـمیعُ العَلیمُ (خدایا نی نی تو دلمو نذر تو میکنم، نذرمو بپذیر، تو شنوای دانایی)
مگه نشنیدی اینو زدم ب نام خودم😂😂😂 بزن گیفت خنده دار..من همینو زدم فک کنم اومد
برازنده خودته عزیزم 😍😂😂
منم همینجوری میخوام داشته باشم هر از گاهی نگا کنم بخندم 😂😂
« فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است » کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.
ینی اینقد خشن ب نظر میام😢؟؟؟شوخی کردم عزیزم.همونو بزن میاد
مرسی گلم 😁😁😘😘