2777
2789
عنوان

اگه یروز خودتو توی خیابون ببینی چی بهش میگی؟🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 78 پست
اونم میگه بگذر ز من ای آشناااااااااااا چون از تو من دیگر گذشتمممممم😁

جدی میگم هرچی میکشم از اشتباهات خودمه وگرنه تا لب ترکنم خدا هرچی خواستم بهم داده😔😔😔

از دست وزبان که برآید        کز عهده شکرش بدر آید                       ❤خدایا شکرت❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک عدد عروس شاکی👹

بخدا شاکی نیستم...

خواهر تو جای من بودی اگه خودتو توی خیابون میدی،یه چک هم بخودت میزدی..

انتظارای بیجا دارن،بخدا دارن از وابستگی پسرشون سوءاستفاده میکنن.نمیذارن آرامش داشته باشیم.هرروز ز میزنن آمارمونو میگیرن,چی خوردین,کجا رفتین،بچه مریض شده بود،میگفتن نبرینش دکتر..دکتریش نکنین...با دارو گیاهی خوبش کنین..

نیکی چو از حد بگذرد،،نادان خیال بد کند..

چرا به خودتون فحش ميدين؟!!!!!!

اين همه از خود راضي كه دور و برمون ميبينيم از كجا اومدن پس؟!!!!!!! خخخخ

زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی

ولی جدی کاش میشد   کاش میشد به گذشته برگشت اونوقع میشدم یه حیون یه گرگ یه عوضی به تمام معنا چقد چوب دل مهربونم رو خوردم چقد عذاب کشیدم جوونیم رفت آرزوهام ازم دور شدن همش هم مقصر خودمم کاش یه آدم بی هویت بودم تا همه رو زخمی میکردم کاش

خدایا شکرت 

به خودم میگم 

چقدر خوشگل و ماهی 

فدات بشم الهی

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

والا بهش می گفتم بیا باهم بریم یه چیزی بخوریم تنهایی نمی چسبه

بعدم کلی شیطنت می کردیم دو نفری به یاد گذشته ها :))

چرا از این می ترسی که ممکن همه چیز خراب بشه!! هیجان این داشته باش که همه چیز می تونه رو به راه بشه!!
بخدا شاکی نیستم... خواهر تو جای من بودی اگه خودتو توی خیابون میدی،یه چک هم بخودت میزدی.. انتظارای ...

ببین مرگ یبار شیون یبار. به زبون خوش به شوهرت و به اونا بفهمون که تو صاحب زنوگیشی حق دخالت ندارن اگه نفهمیدن یه قشقرقی راه بنداز که حساب کار دستشون بیاد