من قبل ازدواج طول دوره ام 27 تا 28 روز بود تقریبا و کلا تو خونه بودم و ورزش میکردم گاهی ... اما الان کم شده و بین 25 تا 28 روز متغیره. شرایط زندگیم هم کلا تغییر کرده میرم سر کار از صبح تا عصر و روزی 1 ساعت پیاده روی دارم
سونوی کلی دادم دکتر نوشت مشکلی ندارن تخمدان ه و رحم!! ولی شک دارم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
کسی تنبلی تخمدان داشته بشه پریودش عقب میفته نه جلو
اگه تازه ازدواج کردی طبیعیه
رابطه جنسی باعث یه سری تغییرات میشه
اگه اقدام برای بارداری میکنی اونم میتونه تاثیر داشته باشه
نگران نباش
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ * چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که میگوید باش پس [بی درنگ] موجود میشود. خدایا شکرت بخاطر پسر عزیزم😍😍
کلا اومدیم یه شهر دیگه زندگی میکنیم. همش هم استرس دارم ماه پیش چند بار رفتم دندون پزشکی و ت ...
دکترا ک اصولا برای نظم قرص ال دی رو پیشنهاد میکنن ولی اگ شیمیایی نمیخوای بخوری دارو گیاهی فک کنم زنجبیل و دارچین و رازیانه موثر باشه بازم برای اطمینان میتونی از خودشون ک عطاری دارن بپرسی