2777
2789
عنوان

رابطه من تو نامزدی با شوهرم

807 بازدید | 36 پست

ما بعد اینکه به هم محرم شدیم یه سال طول کشید که عروسی کنیم طی این مدت شب هایی که من خونه ی مادرشوهر بودم با شوهرم میرفتیم اتاق میخوابیدیم درو هم می بستیم الان پیرو تاپیک یکی از بچه ها یادم افتاد کارم غلط بود؟

من باید اونی بشم که میخوام, چون یه بار بیشتر زندگی نمیکنم, خدایا خودت کمکم کن...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا خیلی کامل توضیح دادی

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن

چرا غلط اگه زیادازحد نمیرفتی چرا غلط باشه بنظر من ماهی یه بارا صلا اشکالی نداره

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

چرا غلط اگه زیادازحد نمیرفتی چرا غلط باشه بنظر من ماهی یه بارا صلا اشکالی نداره

هفته ا ی یه بار دعوتم میکرد مادرشوهرم

من باید اونی بشم که میخوام, چون یه بار بیشتر زندگی نمیکنم, خدایا خودت کمکم کن...

یعنی چی!!!؟😁ما هم میرفتیم اتاق در رو میبستیم چی میشه یعنی🤔

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
هفته ا ی یه بار دعوتم میکرد مادرشوهرم

من ماهی یه شب میرفتم البته 6ماه عقد بودم پشیمونم نیستم خب الان که گذشته خودت حس میکنی اشتباه کردی؟

همه راهها گشوده است...معجزه از پس معجزه باز نمی ایستد ازآسمان برسرم خیروثروت میبارد...خدایا سپاسگزارم

یعنی چی!!!؟😁ما هم میرفتیم اتاق در رو میبستیم چی میشه یعنی🤔

اخه خواهرم گفت خیلی کارت زشت بوده