2777
2789
عنوان

داستان عشق من

| مشاهده متن کامل بحث + 20160 بازدید | 181 پست
اینکه این خانوم به شوهرش روداده درسته چون منم خطاهای شوهرموزودمیبخشیدم وباعث شدپرروبشه ولی طرف مقابل ...

نه بنظرم برای درست کردن هیچ کس نباید تلاشی کرد باید تلاش کرد خرابشون نکنیم

من حس میکنم شوهر این خانم دوست داره زندگیش هیجان داشته باشه (اصلا رفتارش رو نمیتونم حتی یک ثانیه هم تحمل کنم به عنوان یک زن، کاراش هیچ توجیهی نداره) این خانم هم نه تنها بهش هیجان نداده بلکه هر روز مطمئن تر از قبل کردتش

میدونه هر کاری کنه هست

حس میکنه بدستش اورده تمام شده

بنظرم رفتار این خانم برای شوهرش بسیار قابل پیش بینی و بی هیجان بوده

وقتی میگه من هر کاری کنم بازم دوسم داره یعنی از این ناراحته

حس میکنه بدون هیچ گونه تلاشی دارتش اما مثلا برای همکاراش باید زبون بریزه تا خرشون کنه

این خانم شوهرش رو خراب کرده البته شوهرش بشدت قابلیت خراب شدن رو داشته و کاراش هیچ رغمه قابل بخشش نیست

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم. به پسرخالت فکر نکن و خدایی نکرده قدمی هم جلو نزار.  ممکنه حتی جدا بشی و اونم نیاد سمتت و اونوقته ک ضربه بزرگتری بخوری.

فقط ب ارامشت فک کن و برای زندگیت بجنگ.حتی اگه نیازه جدا شو.

ولی لطفا ب پسرخالت فکر نکن

چون بعیده سمتت برگرده.

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
امضات😔

امضای شمام خیلی حرف توشه😔منم خیلی شبا به خاطر کسی گریه میکردم که اصن مهم نبود براش یه جورایی یه طرفه بود عشقم😢😢😢

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑
نه بنظرم برای درست کردن هیچ کس نباید تلاشی کرد باید تلاش کرد خرابشون نکنیم من حس میکنم شوهر این خان ...

از یه بچه ۱۸ ساله توقع بیشتری نمیره

تازه دارم میفهمم چه بلاهایی سرم اومده

الان چیکار میشه کرد؟

هرچه دلم خواست نه آن میشود/هرچه خدا خواست همان میشود
سلام عزیزم. به پسرخالت فکر نکن و خدایی نکرده قدمی هم جلو نزار.  ممکنه حتی جدا بشی و اونم نیاد س ...

میترسم جدا بشم

اونم ازدواج کنه

من کلا ازبین میرم اینجوری

هرچی بگم برام مهم نیست دروغه

هرچه دلم خواست نه آن میشود/هرچه خدا خواست همان میشود
از یه بچه ۱۸ ساله توقع بیشتری نمیره تازه دارم میفهمم چه بلاهایی سرم اومده الان چیکار میشه کرد؟

بخاطر همینه که من مخالف ازدواج تو سن کم هستم دیگه اونوقت یه عده میان اینجا میگن نه خیلی هم خوبه!

حالا کاریه که شده باید ببینی الان خودت چی بیشتر میخوای؟

2 تا راه داری

1- جدا بشی

2- بمونی باهاش

اگه راه 1 رو میخوای انتخاب کنی باید از خودت مطمئن باشی، از اینکه بعد طلاق میخوای چکار کنی، بچت رو میتونی پیش خودت داشته باشی ؟ از پس خرج خودت برمیای؟ میتونی بدون دخالت دیگران زندگیتو کنی؟

اگه راه 2 رو میخوای انتخاب کنی باید بری پیش روانشناس ( نه مشاور) برای اینکه ببینی همینی که هست رو چطور میتونی باهاش بسازی که کمترین اسیب رو خودت و پسرت متحمل شی

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
امضای شمام خیلی حرف توشه😔منم خیلی شبا به خاطر کسی گریه میکردم که اصن مهم نبود براش یه جورایی یه طرف ...

خیلی سخته میفهمم

دوستان ممنون میشم برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین  الهم صل علی محمد و آل محمد  

مشکل ما اینه که خیلی به شوهرامون وابسته شدیم و فکر می کنیم با محبت کردن اونا به سمت ما میان . ولی در صورتی که دیگه براشون عادی می شه . خود من به شخصه همسرم با یه خانمی دوست بود خانمه با این که بهش فحش میداد بیشتر می خواستش و نازش رو می کشید تا منی که تا حالا اصلا بهش فحش ندادم . شوهر منم یک بار بهم نگفت دوستت دارم حتی وقتایی که ازش می خواستم زبونی بگه .  

منم تو دلم عقده و کمبود محبت دارم . شاید تقصیر خودمونه

نظراتتونو میخونم به نظرتون چیکار کنم با یه بچه دوساله تا آخر عمر نمیتونم اینجوری اصلا مشاوره هم ...

بخدا جدا شو ، جدايي مشکلات داره نه اينکه نداره ، ولي لااقل مثله الان زجر کش نميشي ، جونتو بردار تو رو خدا ، پوينت مثبتت هم اينه که دستت تو جيب خودتو شکر خدا

فکر کنم خیلی وقته این تاپیک فعال نیست ولی به نظر من یه مدت اصلن بهش گیر نده کهدچیکار می کنه ولی نزار بهت توهین کنه خیلی منطقی جوابشو رو بده  از دعوام نترس موقع عصبانیت خودزنی نکن که ضعیف بنظر بیای ولی به خودت برس از هررنظر خودتو بزرگ نشون بده که مطمئنن هستی شخصیت واقعیتو نشون بده با اعتماد بنفس تا بفهمه. چه ادم با ارزشی هستی اگه دیدی به کسی پیام میده اصلن نشون نده برات مهمه اگرم خودش به روت اورد بگومجبورت نمیکنم پای من وایسی کلن مغرور باش وقتی خودت به خودت احترام بزاری اونم میزاره فکر  پسر خالت هم نزار تو زندگیت اثر بزاره شاید اگه پاش میشستیم نمیتونست مادرشو راضی کنه تو تصمیم کاملن درستی گرفتی که پاش نموندی اینجارم اول با تمام وجودت سعی کن درستش کنی اگه پدر و همکار خوبیه پس نباید ادم بدی باشه شاید رفتاراش یه علتی داره ولی برا علتشم گیر نده ببخشید طولانی شد.

من خود به چشم خویشتن دیدم که جااانم میرود.
2790
2778
2791
2779
2792