2777
2789
عنوان

واکسن دوماهگی

158 بازدید | 21 پست

فردا واکسن دوماهگی پسرمه.؟میگن خیلی درد داره و بعدش تب میکنه؟برای دردش کمترشه چیکار کنم

مرسی

💚یا امام زمان من به شما رو اوردم خودت از همه چی اگاهی. خدایا تمام مستاجرا رو صاحب خونه کن،بازم رسید فصل جابه جایی و بلاتکلیفی مستاجرا خدایا خودت فقط 💚

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اصصصلا سخت نیست بچه من که یه جیغ کوچیک زد و بعدش خوب شد و بردم خونه 2 روز بهش استامینوفن میدادم...&n ...

جدی چ خوب.دوستم گفت بچش خیییلی اذیت شده حالا نمیدونم

💚یا امام زمان من به شما رو اوردم خودت از همه چی اگاهی. خدایا تمام مستاجرا رو صاحب خونه کن،بازم رسید فصل جابه جایی و بلاتکلیفی مستاجرا خدایا خودت فقط 💚

استامینوفن‌بده دوبرابر وزنش مثلا ۵ کیلوعه ۱۰ قطره هر ۶ ساعت بعدم روز اول کمپرس سرد روز دوم کمپرس ...

مرسی.بعدش استا بدم با قبل

فقط حواست به درجه حرارت بدنش باشه تبش خیلی بالا نره 

تب سنج ندارم باید بخرم