2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 24 پست
پس هنوز ازدواج نکرده... 

نه ولی وقتی خود دختره پا پیش میزاره دیگه حق نداره با کس دیگه ای باشه

بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بد زمونه ای شده 😕

« فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است »            کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.
خب دختره خوشش نیومده... اگه زنش بود خیلی بد بود ولی خب دوست بودن

ماشاءالله اینجور دخترا  زرنگ شدن چند نفر رو توی دست نگهميدارن  هر کدوم بهتر بود ...

بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
بد زمونه ای شده 😕

خیلی قبلا فقط مردا بودن الانم دخترا

واقعا اعتماد کردن سخت شده

به دوستم میگفتم شانس آوردیم  ازدواج کردیم اگه نه اصلا الان من نمیتونستم اعتماد کنم

خیلی قبلا فقط مردا بودن الانم دخترا واقعا اعتماد کردن سخت شده به دوستم میگفتم شانس آوردیم  از ...

بعلاوه خانم های شوهر دار 

خیلی بد شده 😔

به بچه هاشون فک میکنم که وقتی بفهمن چه حسی پیدا میکنن چقد روح و روانشون آسیب میبینه 😞

« فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است »            کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.
ماشاءالله اینجور دخترا  زرنگ شدن چند نفر رو توی دست نگهميدارن  هر کدوم بهتر بود ...

کار دختره بده ولی اصلا قابل مقایسه با زنا و مردای خیانتکار نیست.... متاهلا خیلی اشغالن که خیانت می کنن

خوب پس خداروشکر زنش نبوده.انشالله دختر خوبی به پستش بخوره

زنش نبود ولی این پسر هم بالاخره دلبسته شده بوده 

کار دختره بده ولی اصلا قابل مقایسه با زنا و مردای خیانتکار نیست.... متاهلا خیلی اشغالن که خیانت می ک ...

متاهلا  که بحثش  جداس  واقعا