2777
2789
عنوان

دوست مزخرف

362 بازدید | 23 پست

ما یه گروه دوستی داریم که من به جز یکیشون با بقیه صمیمی هستم اون یه نفرم انقد از اخلاق و حرکاتش بدم میاد ولی مجبورم به خاطر بقیه با اونم ارتباط داشته باشم. چند روز دیگه میخوام دعوتشون کنم خونمون ولی دوست ندارم اون یه نفرو بگم چون واقعا بدم میاد ازش به نظرتون چطور میشه همه اونارو بگم ولی اونو دعوت نکنم خیلی زشت میشه اخه چیکار کنم 😣😣😣

لایک نکنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میخوای باهاش کات کنی دعوتش نکن

بنظرم ریاکار بودن و تظاهر به دوستی بدترین چیزه

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
خیلی ناراحت میشه؛شما خودت کم کم با رفتار و کردار درستت روش تاثیر بگذار؛دوستا خیلی روی هم تاثیر میگذا ...

اونجوری نیست که زیاد همدیگرو ببینیم اخه که بخوایم تاثیر بذاریم 

لایک نکنید 
آره خيلي بد ميشه چرا از اونيكيه خوشت نمياد؟

کلا باهم فرق داریم تو همه چیز خیلی هم خالی میبنده اخه من نمیتونم خالی بندیاشو تحمل کنم و اینکه یه سری چیزا که واس من خط قرمزه واس اون خیلی سادس راحت انجامش میده من نمیتونم با همچین ادمی کنار بیام خب ولی بقیه باهاش دوستن

لایک نکنید 
اینکارو نکن . دلش میشکنه

چقد تو خانمی مسافر خوشم میاد!ازت!همیشه باش@!

اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...