2789
عزیزم میدونم سخته ولی بزن به بی خیالی فقط ضروریات رو بگیر اصلنم غصه نخور، مهمترین چیز سلامت بچته

گرفتیم حالا چنتا....میان میزن تودوق آدم ک این چرااینجوریه....نمیدونن ک باچ زحمتی گرفتن

صاب خونه داره کارمیکنه زندگیم باگردیکیه خیلی حالم بده ان شاءالله همه خونه داربشن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رابابام داره میخره برام زورم امروزاورده  به شوهرم گفتم رسمه یک گوسفندقربونی کنی برابچه میگ ...

من که اصصصلا قصد نداشتم بذارم بابای طفلکم بخره، آخه خرج بچه ما به اون چه؟

ولی خودشون به زووور 3 تومن دادن، بقیش رو هم خودمون گذاشتیم روش

تو هم زیاد به بابات سخت نگیر، گناه داره 

منم مث شما دقیقا زیاد لباس و اسباب بازی نخریدم 

از من به شما نصیحت لباس زیاد نخرید 

کلی از لباسای پسرم بدون این که بپوشه نو موند الانم اندازه اش نمیشه 

بزارید به دنیا که اومد هر ماه برین براش لباس بگیرین هنم میدونین چه رنگی بهش میاد هم اندازه اش دستتون میاد 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

گرفتیم حالا چنتا....میان میزن تودوق آدم ک این چرااینجوریه....نمیدونن ک باچ زحمتی گرفتن صاب خونه دار ...

حرف دیگران ذرررره ای برات مهم نباشه

گرد و خاک خونه رو هم بی خیال

به شیرینی بچت فکر کنی قند تو دلت آب میشه

از من به شما نصیحت لباس زیاد نخرید  کلی از لباسای پسرم بدون این که بپوشه نو موند الانم اندازه ...

اتفاقا خودمم همینو میگم اما مادرم میگه بگیریم بهتره فردا خانواده شوهرت نگن فلان چیز کم بود 

حرف دیگران ذرررره ای برات مهم نباشه گرد و خاک خونه رو هم بی خیال به شیرینی بچت فکر کنی قند تو دلت ...

باورت نمیشه انقدرسرم شلوغه ک اصلاب اون طفل معصوم فکرنمیکنم دعاکنید زودترکاراحل شه

مثلا از هر سایزی چند دست بخریم؟؟ سایز صفر بگیریم اصلا؟

اره صفر یه دست کافیه من سه دست گرفتم خیلی سریع کوچیک شد و فوقش دوبار تنش شد چون اولش بچه زود رشد میکنه 

ولی از یک و دو چهار دست بگیر چون بیشتر به کارش میاد و تا چند وقت اندازه اشه 

سرهمی هم دو تا کافیه براش 

با چهار تا زیر دکمه دار این خیلی خوبه و واجبه

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم