2777
2789
عنوان

جلب توجه همسر

2913 بازدید | 23 پست

دوستان لطفا تیایید بگید خداروشکر همسر من اینطوری نیس یا فلان طوره میخوام بگم این شرایطو فرض کنید و بعد بگید چیکار میکنید:فرص کنید همسر خوبی دارید دوستون داره مدام ابراز علاقه میکنه و خیلی کارا براتون میکنه و از عشقش مطمین هستید ولی حس میکنید یه مدته حالا بخاطر مشغله یا شاید اشتباهاتی که خودتون داشتید یکم ازون کارایی که شوهرتون میکرده کمتر شده مثلا شوهرتون که خیلی از خود گذشته بود واسه شما دیگه مثل قبل نیس  یا اگه قبلا وقتی  دور بودید مدام پیام میداد که دلم تنگ شده و...الان کمتر شده اگه قبلا واستون میوه پوست میکند تو جمع الان کمتر اینکارو میکنه...احتمالا اینام بخاطر رفتار خوده شماس

حالا سوالمو تو پست بعدی میگم 

حالا واسه اینکه اوصاعو دوباره مثل قبل کنید شروع میکنید به محبت زیاد به همسرتون و عشق ورزیدن 

یا بهش کم توجهی و فقط به خودتون میرسید ؟جوری که از عوض شدنتون بترسه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهر من یجوریه که اگه بهش بی محلی کنم اونم چند برابرش بی محلی میکنه و اگرم محبت کنم بازم چند برابرش بهم محبت میکنه

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓
اگه واقعا واستون مهمه، جای این تاپیک زدنا 4 تا کتاب بخوندید بهتره، رازهایی درباره مردان از باربارا د ...

9خودتون خوندید و تاییدش میکنید؟

چون دیدم متنایی ک هست ولی خب بیشتر جاها نتیجه عکس میده

حالا واسه اینکه اوصاعو دوباره مثل قبل کنید شروع میکنید به محبت زیاد به همسرتون و عشق ورزیدن  ی ...

بستگی به اخلاق شوهرم داره هردو راهو امتحان میکنم

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
من این کتابها رو خوندم ساختارش با جنس مردای ایرانی متفاوته…

اره منم وقتی کانالای روانشناسی میرم میبینم ک خیلیا جواب نگرفتن و میگن اصلا اینطور نبوده این کتابا بر اساس خلق و خوی کلی نوشته میشه و استثناهارو توضیح نمیده 

مثلا نوشتن جای خسته نباشید ک منفیه بهشو بگید پر انرژی باشید اما از خیلی از آقایون شنیدم ک خسته نباشیدو بیشتر دوس دارن