2777
2789

ببیم کاری نداشته باش رسم چیه و فلان هرجی که رو.که دوست داری تا ریزترین مسائل حتما تو خواستگاری طی کن و تئی دفتر بله برون در حضور بزرگترای هر دو خانواده بنویس 

من نکردم اینکارو بعدا همه جیو گفتن نا رسم نداریم و سر من اهمیت ترین خواسته ها و رسم و رسومات زوری برخورد کردن انگار من پول زوری چیزی میخوام ازشون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظر من اگه طرفتو بشناسی و بارفتاراش کاملا آگاهی داشته باشی سکه مد نظر نیست و اینم که وظیفه ی مادر و پدر نیس که حتما جهیزیه آنچنانی بدن من شخصا میگم هرچیم میدن بعنوان هدیه هست نه که وظیفشون باشه 

مهریه بستگی ب خودتون داره ولی مثلا من شرط گذاشتم در صورت خیانت؛ندادن نفقه و کتک زدن حق طلاق با من هس شوهرمم قبول کرد حتی بابام گفت هرچی خریدی نصفش ب نام من بزنه شوهرم حتی تو دوستی همه چیزش ب نام من بود ک شوهرم گفت نصفش نمیزنم همش میزنم ب نامش بابامم دید اینجوریه اینو دیگه تو سند ازدواج قید نکردن

سلام دوستم بنظر من اینکه میگن زنی که مهریش بالا باشه زندگیش محکم تره رو قبول ندارم چون تو زندگی زن وشوهر دست وپای همدیگرو قرار نیست ببندن. باید چیزی باشه که هم عقلانی باشه هم اینکه طرف مقابلت فکر نکنن دنبال پول اونایی. من تو قبالم هیچییییی قید نکردیم از بابت رسم ورسومات 

فقط تعداد سکه و طلا و خونه مشخص شده ولی تحصیل و حق طلاق و محل سکونت و رسم ورسومات اصلا ازش حرفی نزدیم ولی تاحالا که 7 ماهه عقدم هرچیزی رو طبق خواسته خودم انجام دادن و نگفتن رسم نداریم . در کل میخوام بگم طرفت مهمه

ببین شاید طرف شما اونقدر خوب باسه به همه چیز بیارزه . عزیزم حق طلاق حق خروج ازکشور و حقحضانت خیلی مهمتره . مثلا مهرت 10000 سکه باشه وووولی وقتی شوهرت نداشته باشه هیچی بهت نمیماسه . اینچیزا اصلاا مهم نیست

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم

من به شخصه به نظرم حق طلاق و‌حضانت فرزند مهم تر از مهریه ست،مردی که بخواد اذیت کنه ی کاری میکنه که ادم بگه قید مهریه رو‌بزنه،یا مثلا در ازای بچه مهریه ش رو‌ببخشه

به نظرم یه مهر متپسط با حق طلاق و‌حضانت بهتره 

مهریه بستگی ب خودتون داره ولی مثلا من شرط گذاشتم در صورت خیانت؛ندادن نفقه و کتک زدن حق طلاق با من هس ...

حالا یه ؟ اینا رو تو سند ازدواج ثبت کردن؟؟ واقعا خیلی مهریه ی خوبی دارین چطوری اینو تضمین کردین

من اگر به عشقم میرسیدم هههیچی ازش نمیخواستم خودش برام دنیا بود یه نصیحت  اگر میخواین ازدواج ...

قبوول دارمم ولی نباید یه دختر ازون باشه هر چقدر گرون تر باشی عزتت بیشتره . دیدم که میگم اکثر  پسرا لیاقت ندارن البته معدودی هم هستن که اینطور نیست..

من اعتقادم اینه سکه زیاد نزنم  چون معمولا چیزی از سکه در نمیاد بهترین چیز برای یه زن مسکن هست که اگه روزی خواست جداشه ی سرپناهی. داشته باشه و کاملا مستقل باشه 

پس زدن یه ملک به عنوان مهریه حالاسکه هم ۵۰۰تا

بعد حق طلاق و حق حضانت مهمترین چیزیه که میخوام توی عقد نامه قید بشه واسم

حق کار و تحصیل  زیاد مهم نیس واسم

ای کوه پر غرور من 🤍 عاشق با تو بودنم ... ای همه ی وجود من ، نبود تو ؟ نبود من ...

من اگر به عشقم میرسیدم هههیچی ازش نمیخواستم خودش برام دنیا بود یه نصیحت  اگر میخواین ازدواج ...

درسته گلم منم اینو قبول دارم واقعا درست میگی ولی ب اینده هم تضمینی نیس علاوه بر عشق یکم باید اینده نگر باشیم

ای کوه پر غرور من 🤍 عاشق با تو بودنم ... ای همه ی وجود من ، نبود تو ؟ نبود من ...

حالا یه ؟ اینا رو تو سند ازدواج ثبت کردن؟؟ واقعا خیلی مهریه ی خوبی دارین چطوری اینو تضمین کردین

اره عزیزم همش تو سند ازدواج ثبت شد.مهریم جدا هس اینا رو‌بابام ب عنوان شرط ازدواج گذاشت شوهرمم قبول کرد حتی کتبی نوشت اینارو شوهرم پاش امضا کرد داد ب بابام ک بابام اینم جدا محضری کنه ولی بابام دیگه گفت نمیخواد همون داخل سند کافیه