سلام خانوما من سیکلهام ۲۹ روزه هستن امروز روز۱۳ سیکلمه چندروزه کیت میزنم فقط خط کنترلش قرمز میشه و خط دوم اصلا پرنگنشده یعنی من زود میزنم؟؟ممکنه دیرترازاد بشه؟اخه اینماه کلومفن و لتروزول هم خوردم ممکنه باخوردن این قرصا تخجک گذاری تداشته باشم.توی سونو روز پتجم پریودم دکترم گفت از ماه قبل هم یدونه تخمکت ازادنشده کوچیکه و کیست نشده فعلا.بنظرتون چندروز دیگه تخمک ازاد میشه یا تخمک ماه قبل مانع شده
من روز ۱۴ پریودیم ازاد میشه ولی کسایی رو دیدم ردز ۱۸ تا ۲۰ هم بوده
من قبلا سقط و بهرداری قبلیم روز ۱۷ ازاد میشدم ولی بعد پریود بعد سقطم همش دکتربهم امپول اچ سی جی میدادو روز سیزده کیتامم پررنگ میشد اینماه ولی بهم امپول نداد گفت ممکنه تخجک ماه قبلت که ازاد نشده کیست بشه امکانش هست دیرتر ازاد بشه
اره ممکنه تا روز ۱۷ صبر کن اگه ازاد نشد دوباره برو دکتر
دکترمگفت یک شب درمیان اقدام کن وتا عقب ننداختی دیگه نیا اگه پریود شدی روز اول تاسوم بیا.من الان همه ناراحتیم اینه نکنه تخمک ازادنشده ماه قبل تبدیل به کیست شده باشه و کیستم میترسم نذاره تخمک جدید ازادبشه
فکر نمیکنم کیست باعث بشه تخمک ازاد نکنه من کسی رو میشناسم با کیست باردار شد
اه واقعا راست میگی خیلی خوشحال شدم پس ممکنه زود باشه مال من چون سیکلم۲۹روزست توی ماشین حساب تخمک گذاریمم روز۱۶سیکلم روز تخمک گذاریمه یعنی سه روز دیگه شاید تاسه روز دیگه کیتام خطهاش پررنگبشن
الکی به خودت نگرانی نده انقد تند تند کیت نزن منم تو اقدامم این هفته هفته تخمک گذاریمه یه شب در میون ...
دیشب باید نزدیکی میکردیمکه نشد حالا ازامشب باید یک شب درمیان بکنیم امروز روز۱۴سیکلمه.یجایی خوندم کلومفن و لتروزول بخوریم کیت پررنگنمیشه فقط امپول بزنیم پررنگ میشه یااینکه طبیعی اقدام کنیم نمیدونم چقد صحت داره.امیدوارم این ماه جفتمون مامان بشیم