2777
2789
عنوان

کم تحرکی اسپرم

170 بازدید | 6 پست

کسی بوده که شوهرش کم تحرکی داشته باشه و دارو خورده ونتیجه گرفته

اگه بوده بگید تا ما هم از تجربیاتتون استفاده کنیم

🌺 خدایا شکرت 🌺                                        

بله که هست 

درمان رو جدی بگیرید حتما حل میشه

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

من نه ولی یکی از اقوام خیلی شوهرش ضعیف بود بعد از ۱۲سال زیرنظر طب سنتی مشهد نتیجه گرفتن اگه بخای شماره طب سنتی رو بهت بدم

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز از دودها مثل سیکار پیپ و قیلیون نبایداستفاده کنه 

جای گرم نباید باشه مثل سونا 

با مواد شیمیایی در تماس نباید باشه 

لباس کشاد باید بپوشه 

میوه و سبزی زیاد مصرف بشه 

گوشت قرمز مخصوصا گاو خیلی کم استفادع بشه 

مواد که قوه با رو زیاد میکنه استفاده کنید 

گرمیجات بخورن 

و....

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

ویتامین c و e و زینگ و روی مصرف کنن 

اگر کبد چرب دارن درمان بشه