2777
2789
عنوان

دندون بچم

99 بازدید | 10 پست

سلام

پسرم ١٣ماهشه

٤تا دندون داره

دوماه هست كه ديگه دندوناش در نيومده

چراا😭😭😭

یه آرزوی قشنگ برای تک تکتـون 🌺🍃 الهـی یهویی اتفاق بیفته تمامِ اون چیـــــزی که دل مهربونتون میخواد🌺🍃

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خخخخخ دختر من چهارده ماهشه تاااازه دوتا نیش زده 

😆😆

آخه پسر در آورده كه ولي بقيش در نمياد چرا 🤔🤔

یه آرزوی قشنگ برای تک تکتـون 🌺🍃 الهـی یهویی اتفاق بیفته تمامِ اون چیـــــزی که دل مهربونتون میخواد🌺🍃
پسر من ۸ ماهشه هنوز دندون نداره😭😭😭

پسر من ٨ماهگي در آورد

دکتر میگفت این دوتا بالا دوتا پایین ک دربیاد یه وقفه چندماهه میوفته دوباره درمیاد

آهان

دخترمن ۱۵ماهشه ۸تا داره ۵تا هم همزمان داره درمیاره .۴تا بالا و ۴تا پایین و داره .دوتا نیش بالا و پایین و یکی دیگه در حال دراوردنه .شربت زینک پلاس خارجی میدم بهش هر شب و ی مولتی ویتامین دیگه +مولتی ک بهداشت میده +شیرگاو 

از تو بیش از همه دنیا .....از خودم بیش از تو.....خسته م 😢